Filter
Masterat în Științe
Regatul Unit England London Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi Programe de MSc în Energie Durabilă Part time în Statele Unite ale London Regatul Unit 2019

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Programele de energie durabilă se concentrează adesea pe principii de știință și matematică, care se aplică la conservarea energiei. Elevii pot afla mai multe despre surse alternative de energie, cum ar fi biocombustibilii, panourile solare și turbinele eoliene, precum și modul în care acestea pot fi încorporate în sistemele energetice de astăzi.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

Solicită Informații Programe de MSc în Energie Durabilă Part time în Statele Unite ale London în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Energie Durabilă, London

Studii
Locație
Regatul Unit
England
London
Tip de studiu
Ritm
London South Bank University

Acreditat de Institutul Chartered de Ingineri de Servicii de Construcții (CIBSE) și Institutul de Energie, acești maeștri axați pe sisteme de energie durabilă pot conduce ... [+]

Acest curs este destinat inginerilor care doresc să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în sistemele energetice care vor satisface nevoile energetice viitoare. Astfel de sisteme energetice vor trebui proiectate și implementate în conformitate cu principiile durabilității.

Conținutul cursului este conceput pentru a fi relevant pentru politicile și strategiile energetice ale guvernului internațional, național și local și va fi valoros pentru oricine lucrează într-o disciplină de inginerie în domeniul energiei. Obiectivul principal al cursului este pentru absolvenții de servicii de construcții, inginerie mecanică, electrică și chimică.

Scopurile cursului sunt:... [-]

Regatul Unit London
September 2019
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză