Filter
Masterat în Științe
Regatul Unit England Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi Programe de MSc în Energie Durabilă Cu jumătate de normă în Statele Unite ale England Regatul Unit 2019

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Programele de energie durabilă se concentrează adesea pe principii de știință și matematică, care se aplică la conservarea energiei. Elevii pot afla mai multe despre surse alternative de energie, cum ar fi biocombustibilii, panourile solare și turbinele eoliene, precum și modul în care acestea pot fi încorporate în sistemele energetice de astăzi.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Solicită Informații Programe de MSc în Energie Durabilă Part time în Statele Unite ale England în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Energie Durabilă, England

London South Bank University

Acreditat de Institutul Chartered de Ingineri de Servicii de Construcții (CIBSE) și Institutul de Energie, acești maeștri axați pe sisteme de energie durabilă pot conduce ... [+]

Acest curs este destinat inginerilor care doresc să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în sistemele energetice care vor satisface nevoile energetice viitoare. Astfel de sisteme energetice vor trebui proiectate și implementate în conformitate cu principiile durabilității.

Conținutul cursului este conceput pentru a fi relevant pentru politicile și strategiile energetice ale guvernului internațional, național și local și va fi valoros pentru oricine lucrează într-o disciplină de inginerie în domeniul energiei. Obiectivul principal al cursului este pentru absolvenții de servicii de construcții, inginerie mecanică, electrică și chimică.

Scopurile cursului sunt:... [-]

Regatul Unit London
September 2019
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Acest curs vă poate oferi abilități avansate în domeniul energiei regenerabile, al eficienței energetice și al afacerilor. ... [+]

MSc Energia Durabilă și Antreprenoriatul este oferit de Departamentul de Arhitectură și Mediu Built în colaborare cu Nottingham University Business School.Acest curs oferă studenților cu abilități avansate în domeniul energiei regenerabile, eficiența energetică și de afaceri.

Cursul este destinat studenților care au un background în Inginerie (de exemplu, în Inginerie Mecanică, Inginerie Chimică, Energie etc.) sau Științe (Fizică, Chimie, Știința Mediului) sau Economie.

Cursul este, de asemenea, potrivit pentru solicitanții cu un background în Arhitectură, Geografie, Business, Management sau alte subiecte similare, cu o dovadă a abilităților matematice de bază și cunoștințele lor de bază sau experiența în domeniul energiei.... [-]

Regatul Unit Nottingham
September 2019
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză