MASTERSTUDIES.RO

Găsește 4 Programe de MSc în Educație timpurie

După ce a obținut o diplomă de licență, un student poate urma o diplomă de masterat pentru a obține cunoștințe avansate în domeniul său. Un Master of Science este de obicei o diplomă de doi ani în domeniul științei sau matematicii.

Ce este un MSc în educația timpurie a copiilor? Acest domeniu de studiu explorează stilurile unice de învățare ale copiilor de vârstă mică și încearcă să ofere studenților o înțelegere mai profundă a dezvoltării copilului. Prin acest tip de program de studii, elevii pot promova eficiența educațională prin aflarea diferitelor nevoi ale studenților. Prin studierea mediilor de învățare, a rolului relațiilor de familie, a distincțiilor la nivel de vârstă și a nevoilor sociale și emoționale ale copiilor, elevii pot învăța să construiască o curriculă mai cuprinzătoare și metode de predare pentru a ajuta copiii să învețe mai eficient.

Mulți directori și superintendenți ai școlii consideră că studenții cu un masterat în educația timpurie au competențe puternice de evaluare și comunicare. Acești elevi sunt adesea pozitivi în natură și au abilitatea de a se adapta rapid la situații diferite.

Obținerea unei diplome de master poate fi adesea mai puțin costisitoare decât obținerea unui grad de licență. Elevii ar trebui să cerceteze și să compare școli cu privire la costurile și cerințele de admitere.

Elevii care obțin o diplomă de master în învățământul preșcolar se pot deschide până la opțiuni de carieră mai performante și mai performante decât cei care au doar o diplomă de licență. Elevii pot lua în considerare lucrul ca profesor tradițional sau de grădiniță tradițională, predând copii mici. Liniile de roluri pot fi, de asemenea, disponibile și cu posturi precum un coordonator de educație sau un director de servicii pentru copiii mici. Absolvenții pot găsi, de asemenea, o carieră ca cercetător care studiază metodele de predare.

Multe universități oferă un master în educația timpurie a copiilor. Unele programe sunt internaționale și oferă o oportunitate de a studia în străinătate, în timp ce altele au opțiuni speciale de grad on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

4 Rezultate din Educație timpurie Filter

Maestru al științei în dezvoltarea timpurie a copiilor

BRAC University
Campus Part time 15 luni Septembrie 2020 Bangladesh Dhaka

O limitare a resurselor umane în domeniul dezvoltării timpurii a copilului (CED) și cererea mare pentru consolidarea bazei de cunoștințe a practicanților săi au condus la necesitatea unui program academic grad profesional. IED a devenit un pionier în domeniul dezvoltării timpurii a copilăriei prin lansarea primei academice CED Master. curs de acest gen din Bangladesh. Un program PGD este de asemenea oferit.

Master în Educație și Studii pentru Copii

Leiden University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Ţările de Jos Leiden Haga + 2 mai mult

Acest program se concentrează pe legătura dintre teorie, cercetare și practică. Elevii sunt învățați să caute soluții bazate pe dovezi asupra problemelor apărute în creșterea și educația copiilor.

MSc Psihopatologie în Educație și Studii Copilului (Cercetare)

Leiden University
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Ţările de Jos Leiden Haga + 1 mai mult

Scopul acestui program este de a promova dezvoltarea științifică a tinerilor cadre universitare pe calea de a deveni cercetători independenți în domeniul educației și al studiilor pentru copii și în disciplinele conexe.

Master of Science în educare - modelul suedez preșcolar

Jönköping University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Suedia Jönköping

După cum indică și numele, abordarea suedeză preșcolar (Educare), integrează practica educațională și de îngrijire a da pentru a sprijini învățarea și dezvoltarea copiilor cu varste cuprinse intre unu și șase dintre.