Filter
Masterat în Științe
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Educație timpurie în Olanda 2019/2020

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

copilăria timpurie este un termen folosit pentru a semnifica perioada de timp de la naștere până la vârsta de opt. Concentrându-se pe dezvoltarea timpurie a copiilor și care caută îmbunătățiri în educația timpurie a copiilor ar putea ajuta pe copii să se dezvolte dezvoltarea fizică, mentală și socială adecvată necesară să crească în adulți sănătoși.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat în Științe de Top în Educație timpurie în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Educație timpurie, Ţările de Jos

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Leiden University

Acest program se concentrează pe legătura dintre teorie, cercetare și practică. Elevii sunt învățați să caute soluții bazate pe dovezi asupra problemelor apărute în creșt ... [+]

La începutul acestui program, veți alege o specializare. Toate specializările au un curs comun, în care veți învăța despre practica cercetării empirice.

În restul anului veți petrece aprofundarea cunoștințelor științifice în domeniul pe care îl alegeți. Veți îndeplini un stagiu și veți finaliza proiectul masterului în care veți efectua propriile cercetări și veți pregăti un raport scris al acestui proiect de cercetare.

Programul de master în Educație și Studii pentru Copii este un program academic care se concentrează pe legătura dintre teorie, cercetare și practică. Studenții sunt învățați să caute soluții bazate pe dovezi la problemele care apar la creșterea și educarea copilului. Studenții aleg din start o specializare. Toate specializările încep cu un curs despre practica cercetării empirice. Restul anului este petrecut aprofundând cunoștințele științifice ale studenților, efectuând un stagiu de cercetare și redactând o teză.... [-]

Ţările de Jos Leiden Haga
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Leiden University

Scopul acestui program este de a promova dezvoltarea științifică a tinerilor cadre universitare pe calea de a deveni cercetători independenți în domeniul educației și al ... [+]

Scopul programului de master de cercetare Psihopatologia dezvoltării în educație și studiile copilului este de a promova dezvoltarea științifică a tinerilor universitari pe calea către a deveni cercetători independenți în educație și studii pentru copii și discipline conexe.

Absolvenții sunt capabili să proiecteze, să conducă și să evalueze cercetarea științifică aplicată și, în acest sens, pot face legătura între practica (clinică) și știința.

Programul de psihopatologie de dezvoltare în educație și studiile copiilor este conceput astfel încât să poată servi în mod explicit ca pregătire pregătitoare pentru o poziție de doctorat. Programul oferă, de asemenea, oportunitatea de a se specializa în domeniul muncii sociale și îngrijirea tinerilor, care satisface nevoia societății de cadre didactice care sunt instruiți în evaluarea și tratamentul clinic bazat pe dovezi pentru copiii și familiile cu probleme psihologice.... [-]

Ţările de Jos Leiden Haga
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză