MASTERSTUDIES.RO

Găsește 12 Programe de MSc în Educație specială

Obținerea Maestrul vostru of Science (MSc) în învățământul special pot fi începutul unei cariere bogat și plină de satisfacții ajuta pe cei care se confruntă cu dizabilități mentale și fizice. Acest lucru este gradul este ideal pentru absolvenții care doresc un sentiment de scop, prin studiile lor, care este făcut posibil de instruire avansată axate pe cele mai noi metode de predare.

Viitorii studenți pot întreba, "Ce este un Master în Educație Specială?" Acest domeniu de studiu va pregăti temeinic absolvenți prin furnizarea de tehnici esențiale pentru a educa pe cei cu nevoi speciale. Acest lucru implică utilizarea celor mai noi resurse educaționale pentru a promova îmbunătățirea comunicării și stima de sine la cei pe care instruindu. Elevii vor primi, de asemenea instruire în acordarea de sprijin de comportament atunci când este necesar, precum și dezvoltarea unui curriculum care este all-inclusive pe sex, etnie, și diferențele culturale.

Împlinirii personale bogat este, probabil, cel mai mare beneficiu oferit atunci când câștigul salarial Master în Educație Specială. Aceste studii se obține un sentiment distinct de importanță care nu poate fi prezent cu alte preocupări educaționale.

În ceea ce privește taxele de școlarizare sunt în cauză, costurile totale pot varia destul de mult de la școală la școală, sau chiar de la regiune la regiune. Din acest motiv, este important ca școlile elevii de contact de interes direct pentru a obține evaluarea mai exactă a tuturor cheltuielilor aferente.

Absolvenții cu o diplomă în învățământul special pot asigura locuri de muncă care îndeplinesc în mai multe discipline diferite. Pozitii care implică terapie fizică permite absolvenților să includă formarea lor educațională cu metodele de creștere a mobilității cuiva, care este vital pentru cei confruntă cu deficiențe fizice considerabile.Instructori de învățământ special pot ajuta elevii cu dizabilități de multe diferite realiza academic, în timp ce consilierii școlari pot ghida elevii pe carieră proprii. Alte oportunități includ terapie ocupațională, asistență socială, și administrație educație specială.

Atunci când desfășoară un Master în Educație Specială, mulți studenți găsi cursuri online, o metodă foarte convenabilă de învățare. Aceasta include profesioniștilor care lucrează care doresc sa progreseze in cariera lor academice, precum și studenții situate în regiunile îndepărtate ale lumii, care pot nu au acces la oportunitățile educaționale. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

12 Rezultate din Educație specială Filter

Master of Science în tulburări de comunicare (MS)

William Paterson University of New Jersey
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Wayne

MS în tulburări de comunicare este un program de 54 de gradul de credit, care este acreditat de către Consiliul de Acreditare Academică a Asociației Speech-Limbă-Ascultare Americană (ASHA). Elevii sunt pregătiți să urmeze certificarea ASHA la absolvire. Programul îndeplinește, de asemenea, cerințele de formare academică și clinică pentru licențierea de stat din New Jersey și califică studenții pentru certificarea de specialitate în limbajul vorbitor de la Departamentul de Educație din New Jersey.

Ms educație-educație adolescentă și educație specială (certificare dublă)

College of Mount Saint Vincent
Campus La zi 14 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Bronx

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră sau absolvenților de colegiu recent care doresc să primească o licență de predare de stat din New York.

Master of Science în educație - Educație specială - Analiză comportamentală aplicată

Saint Joseph's University Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

Concentrația online de analiză a comportamentului aplicat (ABA) în Master of Science în educație - educație specială ajută profesioniștii să dezvolte o înțelegere mai profundă a diverselor nevoi de sănătate comportamentale. Printr-un curriculum aprobat de BACB, studenții dobândesc abilitățile de a dezvolta, implementa și evalua tehnici de calitate care generează schimbări comportamentale pozitive în rândul persoanelor cu nevoi speciale. Elevii din acest program on-line inovator și 100% vor examina principiile învățării și comportamentului și vor înțelege cum să aplice în mod intenționat aceste principii în medii precum școli, spitale, instituții de sănătate mintală, precum și în afaceri.

Master Of Science în Educație - Specializare Educație Specială

Saint Joseph's University Online
Online La zi 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

MS online în Educație - Educație Specială cu Certificare de Educație Specială vă pregătește să vă ajutați să satisfaceți nevoile elevilor cu dizabilități de învățare și alte nevoi speciale. Cursurile se concentrează pe evaluarea și monitorizarea diagnosticului.

Master Of Science în Educație - Educație Specială - Doar Master

Saint Joseph's University Online
Online La zi 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

MS online în Educație - Educație Specială este construit pe baza programului Response to Intervention (RTI), o strategie bazată pe cercetare pentru realizarea elevilor. Există mai multe opțiuni personalizabile care vă permit să aveți un impact transformativ asupra elevilor cu nevoi speciale în timp ce angajați interesul angajatorului pentru a vă ajuta să vă avansați cariera, inclusiv specializări și certificări în analiza comportamentului aplicat, tulburările de spectru autism, educația specială și sistemul de citire Wilson.

Master of Science în Educație - Educație Specială Autism Spectrum Disorders Endorsement

Saint Joseph's University Online
Online La zi 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

MS on-line în Educație - Educație Specială cu Autism Spectrum Disorder Endorsement se concentrează pe diagnosticarea corectă și livrarea continuă a lecțiilor pe tot spectrul autismului, cu accent pe dezvoltarea abilităților și modificarea comportamentului. Câștigați masterul dvs. de la un program educațional online de top de la Universitatea Saint Joseph.

Master of Science în educație - Cercetare PK-12 surd și greu de audiere

Saint Joseph's University Online
Online La zi 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

MS în educație - Profesor de surzi și greu de auz PK-12 Programul de certificare pregătește educatori pentru a preda în mod eficient elevilor PK-12 cu niveluri diferite de auz. Utilizați cele mai noi tehnologii pentru a facilita experiențe de învățare semnificative și diferențiate și pentru a comunica eficient cu studenții surzi și cu greu de auz. La absolvire, studenților li se va acorda, de asemenea, o certificare eliberată de PA, care este recunoscută în majoritatea statelor.

Master of Science în Educație - Educație Specială cu certificare Wilson Reading System

Saint Joseph's University Online
Online La zi 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

MS online în educație - educație specială cu certificare Wilson Reading System este unul dintre singurele programe de instruire online din lume pentru popularul Wilson Reading System® pentru studenții cu nevoi speciale. La finalizarea acestei piste, absolvenții vor primi certificarea Wilson Reading System® și vor fi pregătiți să furnizeze elevilor o educație multisenzorală de citire într-o varietate de setări.

Master în Științe ale Educației: Comunicare și Surditate

University of Groningen
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Ţările de Jos Groningen

MSc în Științele Educației: Comunicare și Surditate este singurul program din lume care se concentrează pe comunicarea cu oamenii care sunt surzi. Scopul nostru este de a oferi persoanelor cu surdozitate și a celor auziți instrumente care să le ajute să comunice. Instrumentele dobândite în acest program sunt aplicabile și altor persoane cu dizabilități. De asemenea, avem o schemă de burse: studenții din anumite țări sunt eligibili pentru subvenția Orange Knowledge Program.

Master of Science în educație în educație specială

Purdue University Online
Online Part time 20 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette

Programul online MSEd în educație specială vede întregul peisaj educațional și combină experiența practică cu cele mai recente descoperiri și tehnologie. Veți învăța noi modalități de a vă asigura că elevii cu nevoi speciale reușesc.

Master of Science în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau greu de auz

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Rochester

Gradul MS în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau cu greu de auzit pregătește studenții pentru a satisface nevoia națională pentru profesorii de studenți secundari care sunt surzi sau cu greu de auzit. Programul pregătește profesorii ca practicieni eficienți și etici și, de asemenea, ca oameni de știință și lideri în profesie.

Master Online în Educație

University of Glasgow Online
Online Part time 2.5 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Glasgow

Există o mare discrepanță în standardele educaționale atât la nivel național, cât și la nivel internațional, însă angajamentul de a oferi cele mai bune oportunități rămâne puternic. Universitatea din Glasgow recunoaște nevoia de cadre didactice de calitate, iar educația lor on-line este dedicată dezvoltării tale în viitorul lider în curriculum. Ei fac acest lucru cu un accent puternic pe cercetare și la nivel înalt de predare de la facultatea lor de experți, și ca urmare, Școala de Educație sunt clasate pe locul întâi în Marea Britanie (The Times Good University Guide 2018).