Filter
Masterat în Științe
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Educație specială în Olanda 2019/2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

educație specială poate fi cheia în a ajuta studenții care au nevoie de interventii speciale pentru a avea succes în școală. Programe în acest domeniu se concentrează adesea pe modul de a oferi o experiență de învățare personalizată și adaptabile pentru elevii care pot avea întârzieri fizice sau mentale care necesită o instruire mai intensă și individualizată.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat în Științe de Top în Educație specială în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Educație specială, Ţările de Jos

University of Groningen

MSc în Științele Educației: Comunicare și Surditate este singurul program din lume care se concentrează pe comunicarea cu oamenii care sunt surzi. Scopul nostru este de a ... [+]

Doriți să analizați și să îmbunătățiți posibilitățile de comunicare ale persoanelor surde? Atunci acesta este programul pentru tine.

Masteratul în Sordăbilitate (fost: Comunicare și Surditate) este un program unic în timpul căruia dobândești abilități teoretice și metodologice. Aceste abilități vă vor permite să analizați comunicarea în situații specifice domeniului surdozității. Veți învăța să aplicați aceste cunoștințe în contextele cercetării și intervenției. Programul este deosebit de interesant pentru cei care lucrează deja ca profesioniști și care ar dori să-și extindă cunoștințele de bază și abilitățile de cercetare.

Programul începe cu cursul Introducere în Comunicare cu persoane cu Surditate. În acest curs, veți afla despre procesele comunicative fundamentale, inclusiv subiecte precum comunicarea simbolică timpurie și narațiunile și rolul gesturilor în comunicare și gândire.... [-]

Ţările de Jos Groningen
Septembrie 2020
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză