MASTERSTUDIES.RO

Vezi 4 Programe de MSc în Educație fizică

MSc reprezintă Master of Science și este o diplomă postuniversitară acordată studenților care au stăpânit cu adevărat abilitățile în domeniile alese. În mod obișnuit, aceste domenii sunt de natură științifică sau tehnică, dar unele științe sociale pot fi eligibile pentru un MSc, de asemenea.

Ce este un MSc în educația fizică? Acesta este un program de diplomă care are ca scop instruirea elevilor cu privire la intraturile și ieșirile din educația fizică pentru a construi o cunoaștere avansată a domeniului. Concentrându-se pe cursuri axate pe știința exercițiului, fitness și sănătate, educație fizică și pedagogie sportivă, participanții la acest program pot învăța mai multe despre ceea ce face ca educația fizică în școli să funcționeze și cum să o facă cât mai eficient posibil. Aceasta implică o înțelegere aprofundată atât a științei cât și a psihologiei din spatele exercitării și a bunăstării în ansamblu.

Pe parcursul programului, elevii ar putea învăța să exceleze în mai multe aptitudini utile, inclusiv analiza critică, lucrul într-un mediu multicultural și conducerea. Aceleasi deprinderi la locul de munca imbunatatesc viata de zi cu zi a studentilor, oferindu-le instrumentele necesare interactiunii si construirii relatiilor cu cei din jurul lor.

Costul unui program este dificil de determinat pur și simplu deoarece costul școlarizării se schimbă în funcție de școala care oferă cursurile. Un student care dorește să planifice financiar pentru obținerea unui Master în Educație Fizică ar trebui să-și petreacă timpul pentru a cerceta costurile.

În timp ce profesorul de educație fizică este destul de probabil cel mai frecvent titlu de locuri de muncă pentru un absolvent în acest domeniu, ar putea fi mult mai mult un student poate face cu un MSc de această natură. Unele titluri de elevi se pot califica pentru a include exercițiu fiziolog, manager de centru de fitness, antrenor de sport, administrator sportiv, profesor de liceu, sport terapeut și ofițer de dezvoltare sportivă. Această gamă largă de locuri de muncă unice oferă absolvenților o mare varietate de a alege atunci când vine vorba de selectarea unei cariere.

Puteți alege să participați la cursuri la nivel local, dar există și mai multe opțiuni de învățare online sau online disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Educație fizică Filter

Master în Atletic Training (MSc)

University of Central Missouri
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Warrensburg

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de programul de pregătire atletică de la University of Central Missouri . Avem o experiență educațională foarte dinamică, oferind atât experiențe de clasă, cât și experiențe clinice, pe care, credem noi, vă va potrivi interesul. Gradul de masterat în domeniul pregătirii pentru atletism așteaptă în prezent aprobarea din partea Comisiei superioare de învățare (HLC) pentru oferirea de diplome începând cu semestrul de vară 2019.

Master of Science în educație fizică și sport

University of Technology, Jamaica (UTech)
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Jamaica priză de apă Golful Montego + 1 mai mult

Cererile vor fi disponibile la sediul Colegiul Admitere, la GC Foster Colegiul de Educație Fizică și Sport pagina de web.

Master of Science by Research, Sciences and Physical Education

National Institute of Education, Nanyang Technological University
Campus La zi Part time 12 luni

Master în Exercițiu Știință și Educație Fizică

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 semestre Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Master în Exercițiu Știință și Educație fizică își propune să furnizeze elevului o cunoaștere avansată de lucru în domeniul educației fizice și exercitarea științei; ajuta toți elevii să dobândească cunoștințele, abilitățile și aprecierile necesare în organizarea și planificarea activității fizice pe durata vieții; crearea unui mediu academic care să permită învățarea de noi metodologii, tehnici și concepte; să dezvolte abilități analitice și gândire critică; promovarea conduitei etice a practicii și cercetării; să ofere cunoștințe de specialitate și o vastă experiență în domeniile de studiu.