Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi 4 Programe de MSc în Educație fizică

MSc reprezintă Master of Science și este o diplomă postuniversitară acordată studenților care au stăpânit cu adevărat abilitățile în domeniile alese. În mod obișnuit, aceste domenii sunt de natură științifică sau tehnică, dar unele științe sociale pot fi eligibile pentru un MSc, de asemenea.

Ce este un MSc în educația fizică? Acesta este un program de diplomă care are ca scop instruirea elevilor cu privire la intraturile și ieșirile din educația fizică pentru a construi o cunoaștere avansată a domeniului. Concentrându-se pe cursuri axate pe știința exercițiului, fitness și sănătate, educație fizică și pedagogie sportivă, participanții la acest program pot învăța mai multe despre ceea ce face ca educația fizică în școli să funcționeze și cum să o facă cât mai eficient posibil. Aceasta implică o înțelegere aprofundată atât a științei cât și a psihologiei din spatele exercitării și a bunăstării în ansamblu.

Pe parcursul programului, elevii ar putea învăța să exceleze în mai multe aptitudini utile, inclusiv analiza critică, lucrul într-un mediu multicultural și conducerea. Aceleasi deprinderi la locul de munca imbunatatesc viata de zi cu zi a studentilor, oferindu-le instrumentele necesare interactiunii si construirii relatiilor cu cei din jurul lor.

Costul unui program este dificil de determinat pur și simplu deoarece costul școlarizării se schimbă în funcție de școala care oferă cursurile. Un student care dorește să planifice financiar pentru obținerea unui Master în Educație Fizică ar trebui să-și petreacă timpul pentru a cerceta costurile.

În timp ce profesorul de educație fizică este destul de probabil cel mai frecvent titlu de locuri de muncă pentru un absolvent în acest domeniu, ar putea fi mult mai mult un student poate face cu un MSc de această natură. Unele titluri de elevi se pot califica pentru a include exercițiu fiziolog, manager de centru de fitness, antrenor de sport, administrator sportiv, profesor de liceu, sport terapeut și ofițer de dezvoltare sportivă. Această gamă largă de locuri de muncă unice oferă absolvenților o mare varietate de a alege atunci când vine vorba de selectarea unei cariere.

Puteți alege să participați la cursuri la nivel local, dar există și mai multe opțiuni de învățare online sau online disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

4 Rezultate din Educație fizică

University of Central Missouri

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de programul de pregătire atletică de la University of Central Missouri . Avem o experiență educațională foarte dinamică, ... [+]

Atletic Training la UCM

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de programul de pregătire atletică de la University of Central Missouri . Avem o experiență educațională foarte dinamică, oferind atât experiențe de clasă, cât și experiențe clinice, pe care, credem noi, vă va potrivi interesul. Gradul de masterat în domeniul pregătirii pentru atletism așteaptă în prezent aprobarea din partea Comisiei superioare de învățare (HLC) pentru oferirea de diplome începând cu semestrul de vară 2019.

On-campus Facilități

Facilitatea de antrenament sportiv VanDam - găzduită în cadrul stației de instruire sportivă Dr. Ronald "Doc" VanDam, pavilionul de 2 000 de metri patrati Dr. Ronald "Doc" echipamente în întreaga țară. Proiectat pentru a fi în fruntea educației moderne în domeniul sănătății, această facilitate are în cadrul său peste un sfert de milion de dolari echipament și resurse de capital, exclusiv pentru învățarea elevilor. Direct atașat la Laboratorul de Studii Van Dam este Centrul Atletic principal de 4.000 de metri pătrați. Sala de antrenament sportiv principal este un sit clinic unde elevii vor fi desemnați pe parcursul unei părți a experienței lor educaționale. Această unitate găzduiește o zonă de reabilitare funcțională, hidroterapie, zona cardiovasculară, stații de tratament și de înregistrare, precum și birouri de personal clinic și o sală de examinare a medicilor.... [-]

Statele Unite ale Americii Warrensburg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Technology, Jamaica (UTech)

Cererile vor fi disponibile la sediul Colegiul Admitere, la GC Foster Colegiul de Educație Fizică și Sport pagina de web. ... [+]

Master of Science în Educație Fizică și Sport

Cod Program: PMSPHESFTF1

Cerințe de intrare

Cerințele de admitere includ următoarele criterii:

O diplomă de licență, de preferință în educație fizică sau kinetoterapie sau echivalentul lor, cu o medie punct de grad (AAP) de 2,7 de la o instituție acreditată recunoscută. Solicitanții care nu dețin o diplomă în educație fizică sau kinetoterapie pot fi necesare pentru a finaliza cu succes anumite cursuri condiție prealabilă de licență înainte de admitere. Un CV profesionist (toate experiențele în domeniul de Educație Fizică și Sport) O declarație personal scrise care descriu obiectivele de carieră și justificarea inscrierea in M.Sc. Programul (limita 500 de cuvinte) Unei cereri completate de admitere trimis la Master / Educație Fizică și Sport. Cererile vor fi disponibile la sediul Colegiul Admitere, la GC Foster Colegiul de Educație Fizică și Sport pagina de web. Structura programului detaliată ... [-]
Jamaica priză de apă Golful Montego
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
National Institute of Education, Nanyang Technological University

... [+]

CALIFICARE EXAMEN

În primele 12 luni de studiu, vi se va cere să completați cerințele pentru examenul de calificare, după cum se indică la punctele (i) și (ii) de mai jos:

(I) să participe la cursuri și să treacă examenele a 3 cursuri de absolvent selectate din programele universitare de masterat sau din cursuri de specialitate aprobate și Obține o medie generală de grade B-, și niciun curs nu ar trebui să aibă un grad sub C +.

Cerințe de intrare

[-]
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nicosia

Master în Exercițiu Știință și Educație fizică își propune să furnizeze elevului o cunoaștere avansată de lucru în domeniul educației fizice și exercitarea științei; ajut ... [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea acordată: Știința și educația fizică (MSc)Nivelul de calificare: ciclul 2 (gradul de master)Limba de instruire: greacă / englezăMod de studiu: Full-time / Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programuluiOferiți elevului o cunoaștere avansată de lucru în domeniul educației fizice și al științei exercitării;Ajutați toți elevii să dobândească cunoștințele, aptitudinile și aprecierile necesare în organizarea și planificarea activității fizice pe durata vieții;Creați un mediu academic care să conducă la învățarea de noi metodologii, tehnici și concepte;Cultivați abilitățile analitice și gândirea critică;Promovarea conduitei etice a practicii și cercetării;Oferiți cunoștințe de specialitate și experiență vastă în domeniile de studiu.... [-]
Cipru Nicosia
Contactează şcoala
Engleză,Greacă
La zi
Part time
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză