MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Educație elementară în America de Nord 2019/2020

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Învățământul elementar este predarea pentru copii în sistemele de învățământ primar. Un program de învățământ superior axat pe acest subiect poate include subiecte precum planificarea lecțiilor, metodele de clasă, comunicare, teoria pedagogică și dezvoltarea copilului.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Găsește Programe de MSc în Educație elementară în America de Nord 2019/2020

2 Rezultate din Educație elementară, America de Nord Filter

Ms educație-educație adolescentă și educație specială (certificare dublă)

College of Mount Saint Vincent
Campus La zi 14 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Bronx

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră sau absolvenților de colegiu recent care doresc să primească o licență de predare de stat din New York.

Maestru în educația copiilor, gradul 1-6

Mercy College
Campus Online La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Feribotul Dobbs New York Yorktown Heights SUA Online + 3 mai mult

Pregătiți-vă să predați într-o școală elementară, clasele 1-6 Aflați ce va trebui să faceți pentru a deveni profesor și pentru a influența studenții.