Filter
Masterat în Științe
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Educație elementară în America de Nord 2019/2020

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Învățământul elementar este predarea pentru copii în sistemele de învățământ primar. Un program de învățământ superior axat pe acest subiect poate include subiecte precum planificarea lecțiilor, metodele de clasă, comunicare, teoria pedagogică și dezvoltarea copilului.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Găsește Programe de MSc în Educație elementară în America de Nord 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Educație elementară, America de Nord

College of Mount Saint Vincent

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră s ... [+]

MS Educație - educație adolescentă și educație specială (certificare duală)

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră sau absolvenților de colegiu recent care doresc să primească o licență de predare de stat din New York.

Acest program accelerat de 14 luni cuprinde 45 de credite și îmbină conținutul științific vital cu experiența practică de predare în clasă, printr-un program de rezidențiat în cadrul programului Teaching Fellows. Fellows sunt asociate cu un mentor-profesor de clasă. Profesorii Fellows lucrează alături de mentorii lor într-o sală de clasă corespunzătoare, frecventează întâlniri cu personalul școlar și seminarii de dezvoltare profesională și își asumă responsabilități de instruire așa cum sunt atribuite. Înainte de a începe activitățile de clasă în toamnă, toți colegii de predare participă la un colegiu al institutului de vară din Muntele Saint Vincent, proiectat să ofere cunoștințele profesionale și abilitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în educație.... [-]

Statele Unite ale Americii Bronx
Contactează şcoala
Engleză
La zi
14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mercy College

Pregătiți-vă să predați într-o școală elementară, clasele 1-6 Aflați ce va trebui să faceți pentru a deveni profesor și pentru a influența studenții. ... [+]

Creditul de 36 de credite în învățământul copiilor, clasele 1-6 , duce la obținerea certificării inițiale sau profesionale.

Plasarea în programul inițial sau în programul de formare avansată a profesorilor este determinată de pregătirea și experiența de predare a candidatului. Programul Advanced Teacher este deschis candidaților care în prezent lucrează ca profesori la școlile particulare, parohiale sau charter și caută atât o diplomă de absolvire și o certificare inițială, cât și pe cei care au fost atestați la nivel de licență. Este necesară o experiență de predare minimă de un an ca profesor de înregistrare.

Candidații care nu au încă experiență adecvată atât la nivelurile inferioare, cât și la cele de nivel superior, acoperite de zonele lor potențial de certificare, vor îndeplini această cerință prin completarea a 20 de zile de predare studenților supravegheați în fiecare domeniu de certificare pe care îl caută. Pentru a se califica, candidații profesioniști trebuie să aibă, de asemenea, trei ani de predare în zona certificatului.... [-]

Statele Unite ale Americii Feribotul Dobbs New York Yorktown Heights SUA Online  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză