Vezi tot 2 Programe de MSc în Educație elementară

După ce a obținut o diplomă de licență, unii studenți aleg să urmeze un Master of Science pentru a concura pentru locuri de muncă mai bine plătite și pentru a obține cunoștințe mai ample într-un domeniu. Câștigarea unui masterat durează de obicei doi ani de studiu intensiv. Ce este un MSc în învățământul elementar? Învățământul elementar este un domeniu de studiu care… Citeste mai mult

După ce a obținut o diplomă de licență, unii studenți aleg să urmeze un Master of Science pentru a concura pentru locuri de muncă mai bine plătite și pentru a obține cunoștințe mai ample într-un domeniu. Câștigarea unui masterat durează de obicei doi ani de studiu intensiv.

Ce este un MSc în învățământul elementar? Învățământul elementar este un domeniu de studiu care vizează direct dezvoltarea și instruirea copiilor de vârstă mică în medii educaționale. Acest tip de program de gradul are scopul de a instrui absolvenți în modul de a provoca și de a angaja elevii de vârstă elementară. Prin studierea nivelurilor dezvoltării sociale, emoționale și cognitive a copiilor, acest grad poate ajuta absolvenții să devină educatori eficienți și pozitivi. Cursurile tipice în acest tip de program includ planificarea lecțiilor, dezvoltarea curriculumului, teoria, strategiile de instruire, dezvoltarea alfabetizării, evaluarea, tehnologia educațională și multe altele.

Mulți studenți din acest tip de program de învățământ învață o multitudine de abilități care sunt benefice pentru orice tip de angajator. Elevii din acest domeniu tind să aibă abilități puternice de comunicare și gândire critică. Acești studenți sunt, de asemenea, în mod tipic extrem de organizați și de încredere.

Câștigarea unui grad de masterat poate fi costisitoare, dar costul poate varia de la o instituție de învățământ la alta. Factori precum locația, durata programului și multe altele pot influența toate costurile obținerii unui grad.

Există o mulțime de cariere disponibile pentru studenții care au o diplomă în învățământul primar, dar pentru studenții cu o diplomă avansată ca un MSc, aceste oportunități de carieră pot să crească și chiar să devină mai profitabile. Cu o diplomă de masterat, rolurile tradiționale de predare în școlile primare pot fi îndeplinite îndeosebi și mulți studenți vor deveni profesori în școli publice, private sau charter. Este, de asemenea, posibil ca studenții să urmărească un rol de administrator al școlii ca și cum ar deveni un supervizor curricular principal sau district.

Câștigarea unui grad MSc poate fi realizat prin luarea on-campus sau cursuri on-line. Există numeroase universități din întreaga lume cu aceste opțiuni avansate de grad. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Medaille College
Buffalo, Statele Unite ale Americii

Programul MSED Elementary Education (clasele 1-6) oferă un curs de 42 de credite de studiu constând în metodologii, filozofie educațională, alfabetizare și cercetare.

Programul MSED Elementary Education (clasele 1-6) oferă un curs de 42 de credite de studiu constând în metodologii, filozofie educațională, alfabetizare și cercetare. -
MSc
Online şi campus combinate
La zi
4 semestre
Engleză
18 May 2020
18 May 2020
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
College of Mount Saint Vincent
Bronx, Statele Unite ale Americii

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră sau ab ... +

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră sau absolvenților de colegiu recent care doresc să primească o licență de predare de stat din New York. -
MSc
La zi
14 luni
Engleză
Campus