Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi tot 2 Programe de MSc în Educație elementară

După ce a obținut o diplomă de licență, unii studenți aleg să urmeze un Master of Science pentru a concura pentru locuri de muncă mai bine plătite și pentru a obține cunoștințe mai ample într-un domeniu. Câștigarea unui masterat durează de obicei doi ani de studiu intensiv.

Ce este un MSc în învățământul elementar? Învățământul elementar este un domeniu de studiu care vizează direct dezvoltarea și instruirea copiilor de vârstă mică în medii educaționale. Acest tip de program de gradul are scopul de a instrui absolvenți în modul de a provoca și de a angaja elevii de vârstă elementară. Prin studierea nivelurilor dezvoltării sociale, emoționale și cognitive a copiilor, acest grad poate ajuta absolvenții să devină educatori eficienți și pozitivi. Cursurile tipice în acest tip de program includ planificarea lecțiilor, dezvoltarea curriculumului, teoria, strategiile de instruire, dezvoltarea alfabetizării, evaluarea, tehnologia educațională și multe altele.

Mulți studenți din acest tip de program de învățământ învață o multitudine de abilități care sunt benefice pentru orice tip de angajator. Elevii din acest domeniu tind să aibă abilități puternice de comunicare și gândire critică. Acești studenți sunt, de asemenea, în mod tipic extrem de organizați și de încredere.

Câștigarea unui grad de masterat poate fi costisitoare, dar costul poate varia de la o instituție de învățământ la alta. Factori precum locația, durata programului și multe altele pot influența toate costurile obținerii unui grad.

Există o mulțime de cariere disponibile pentru studenții care au o diplomă în învățământul primar, dar pentru studenții cu o diplomă avansată ca un MSc, aceste oportunități de carieră pot să crească și chiar să devină mai profitabile. Cu o diplomă de masterat, rolurile tradiționale de predare în școlile primare pot fi îndeplinite îndeosebi și mulți studenți vor deveni profesori în școli publice, private sau charter. Este, de asemenea, posibil ca studenții să urmărească un rol de administrator al școlii ca și cum ar deveni un supervizor curricular principal sau district.

Câștigarea unui grad MSc poate fi realizat prin luarea on-campus sau cursuri on-line. Există numeroase universități din întreaga lume cu aceste opțiuni avansate de grad. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Educație elementară

College of Mount Saint Vincent

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră s ... [+]

MS Educație - educație adolescentă și educație specială (certificare duală)

Programul MS în educația adolescentă și educația specială (certificare duală, gradul 7-12) la Colegiul din Muntele Saint Vincent este destinat schimbătorilor de carieră sau absolvenților de colegiu recent care doresc să primească o licență de predare de stat din New York.

Acest program accelerat de 14 luni cuprinde 45 de credite și îmbină conținutul științific vital cu experiența practică de predare în clasă, printr-un program de rezidențiat în cadrul programului Teaching Fellows. Fellows sunt asociate cu un mentor-profesor de clasă. Profesorii Fellows lucrează alături de mentorii lor într-o sală de clasă corespunzătoare, frecventează întâlniri cu personalul școlar și seminarii de dezvoltare profesională și își asumă responsabilități de instruire așa cum sunt atribuite. Înainte de a începe activitățile de clasă în toamnă, toți colegii de predare participă la un colegiu al institutului de vară din Muntele Saint Vincent, proiectat să ofere cunoștințele profesionale și abilitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în educație.... [-]

Statele Unite ale Americii Bronx
Contactează şcoala
Engleză
La zi
14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mercy College

Pregătiți-vă să predați într-o școală elementară, clasele 1-6 Aflați ce va trebui să faceți pentru a deveni profesor și pentru a influența studenții. ... [+]

Creditul de 36 de credite în învățământul copiilor, clasele 1-6 , duce la obținerea certificării inițiale sau profesionale.

Plasarea în programul inițial sau în programul de formare avansată a profesorilor este determinată de pregătirea și experiența de predare a candidatului. Programul Advanced Teacher este deschis candidaților care în prezent lucrează ca profesori la școlile particulare, parohiale sau charter și caută atât o diplomă de absolvire și o certificare inițială, cât și pe cei care au fost atestați la nivel de licență. Este necesară o experiență de predare minimă de un an ca profesor de înregistrare.

Candidații care nu au încă experiență adecvată atât la nivelurile inferioare, cât și la cele de nivel superior, acoperite de zonele lor potențial de certificare, vor îndeplini această cerință prin completarea a 20 de zile de predare studenților supravegheați în fiecare domeniu de certificare pe care îl caută. Pentru a se califica, candidații profesioniști trebuie să aibă, de asemenea, trei ani de predare în zona certificatului.... [-]

Statele Unite ale Americii Feribotul Dobbs New York Yorktown Heights SUA Online  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză