MASTERSTUDIES

Caută Programe de MSc în Educație artistică

Pentru studenții cu licență de licență, MSc este următorul pas în sus. Adesea, cu un timp de finalizare de unu până la doi ani, acest grad oferă studenților deschide ușa spre oportunități avansate de carieră.

Ce este un MSc în educația artistică? Curriculum-ul din spatele acestei diplome este de obicei pentru studenții care nu numai că au o pasiune pentru artă, ci și că au o pasiune pentru a-l învăța. Obiectivul acestui grad este de a recunoaște, de obicei, că arta poate fi un subiect dificil de a preda și de a educa un student pe tehnici dovedite. Planul de curs include, de obicei, experiență în predare sau proiecte care se concentrează pe modul de a preda arta.

Deținătorii de licență în domeniul artei au adesea abilități puternice de comunicare interpersonală, având în vedere că predarea necesită o comunicare ridicată. În plus, ei învață de obicei să fie bine organizați și să-și gestioneze timpul în mod eficient ca instructori. Aceste abilități sunt utile atât în ​​sala de clasă, cât și în viața de zi cu zi.

Nu există nici un cost stabilit atunci când vine vorba de obținerea de Master în Arte Educație. Diferitele școli pot avea politici diferite privind taxele și școlile. Este întotdeauna o idee bună să cercetăm taxele și costurile în avans.

Cariera pe care o caută MSc în absolvenți de educație artistică este, în general, una ca profesor de artă. Aceasta poate fi pentru orice nivel de clasă, de la școala elementară la cea universitară. Acest grad poate duce, de asemenea, la educația de artă pentru adulți în afara unui cadru academic. Când vine vorba de artă, există mai multe subcategorii pe care profesorii pot alege să le pună accentul în funcție de nevoile și interesele elevilor lor. Nu numai că acești profesori ar putea să-și folosească abilitățile pentru a instrui viitori artiști, dar și ei pot alege cariere în care aceștia îndrumă alți profesori de artă.

Master în educație artă poate fi luată la instituții din întreaga lume. În plus, pentru cei care au un program încărcat, sunt disponibile și cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Educație artistică Filter

Master of Science pentru profesori în arte vizuale - toate gradele (Educație artă)

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Ascultați-vă propriile abilități artistice în timp ce vă pregătiți să învățați următoarea generație de artiști și creatori.

Citeste mai mult