$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Economie internațională Part time în Statele Unite ale Brighton Regatul Unit 2023

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.Un MSc în Economie Internațională este un program care oferă o instruire aprofundată legată de interacțiunea diferitelor economii, comportamentul piețelor globale și come… Citeste mai mult

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Un MSc în Economie Internațională este un program care oferă o instruire aprofundată legată de interacțiunea diferitelor economii, comportamentul piețelor globale și comerț. Acest program se concentrează pe predarea teoriei macroeconomice principale, precum și a comerțului și teoriei politice. Adesea, programul va include un curs aprofundat de econometrie pentru a le permite studenților să înțeleagă natura economiei.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Brighton este orașul în care peste o treime din populație face studenți înscriși în învățământul superior în prezent. Există cinci colegii publice și universități, dintre care majoritatea au, de asemenea, campusuri în afara Brighton.

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Marea Britanie
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Sussex Business School
Brighton, Regatul Unit

Înțelegeți impactul piețelor financiare și financiare asupra economiei globale, cu accent pe dezvoltare și aplicare.

Înțelegeți impactul piețelor financiare și financiare asupra economiei globale, cu accent pe dezvoltare și aplicare. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2023
01 Aug 2023
Campus