$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe de MSc în Design vestimentar

În ierarhia învățământului superior, un Master of Science este următorul pas în fața unui licență de știință. Programul de studii durează aproximativ unu până la doi ani pentru a fi finalizat și vă expune la materii avansate care aparțin domeniului dumneavoastră de studiu special. Obținerea diplomei ușurează avansarea carierei. Ce este un MSc în Design de modă? Programu… Citeste mai mult

În ierarhia învățământului superior, un Master of Science este următorul pas în fața unui licență de știință. Programul de studii durează aproximativ unu până la doi ani pentru a fi finalizat și vă expune la materii avansate care aparțin domeniului dumneavoastră de studiu special. Obținerea diplomei ușurează avansarea carierei.

Ce este un MSc în Design de modă? Programul te pregătește să lucrezi într-o industrie rapidă și competitivă. Inspiră elevii cu abilitățile necesare pentru a reuși într-un mediu care să prospere de design și inovație. Cursurile acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv fundamentele modă și design, designul de îmbrăcăminte, principiile de gestionare a mărcii și tehnologia. Multe programe oferă studenților posibilitatea de a lucra cu companii pentru a obține experiență profesională în industrie.

Industria modei este înconjurată de mii și mii de solicitanți în fiecare an. Cu un Master în design de modă, vă stați printre concurenții dvs. De asemenea, gradul se dovedește util atunci când doriți să avansezi în cariera ta. Mulți angajatori îi prețuiesc pe cei care posedă un cadru educațional extins.

În funcție de locul unde aplicați, un program de design de modă durează aproximativ un an sau doi ani pentru a finaliza. Costul înscrierii variază de la școală la școală. Contactați colegiul dvs. preferat pentru a determina taxele și taxele.

Absolvenții consideră că există oportunități de carieră atât în ​​interiorul cât și în afara industriei de modă. În timp ce unii găsesc muncă ca designeri de modă sau textil, alții lucrează în poziții de management sau merchandising în cadrul industriei de retail. Există, de asemenea, locuri de muncă pentru designeri în teatru, film și televiziune. În cele din urmă, industria mass-media și editura au adesea ocazii pentru ilustratori de modă, stilisti și scriitori aspiranți. Pe măsură ce programul de design de modă insuflă studenților multe abilități valoroase, absolvenții au o serie de căi de carieră deschise pentru ei.

Există multe școli internaționale care oferă grade de design de modă, și sunt disponibile și cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
格勒诺贝尔管理学院
Grenoble, Franţa +3 Mai mult

Până la sfârșitul programului, studenții vor fi dobândit competențele cheie pentru a gestiona cu succes companiile de modă, design și lux și vor putea evolua profesional în me ... +

Până la sfârșitul programului, studenții vor fi dobândit competențele cheie pentru a gestiona cu succes companiile de modă, design și lux și vor putea evolua profesional în mediul cosmopolit, intensiv în cultură și hipercompetitiv tipic acestor industrii. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Sept 2022
Campus