close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe de MSc în Dans

Un Master of Science, sau MSc, este o diplomă care permite studenților să-și continue educația într-un domeniu specificat, după o diplomă de licență. De obicei, acest tip de program va dura oriunde de la unu la doi ani, în funcție de universitate și curriculum. Ce este un MSc în Dans? Un Master în Dans este o diplomă care se concentrează asupra aspectelor fizice ale dansului și… Citeste mai mult

Un Master of Science, sau MSc, este o diplomă care permite studenților să-și continue educația într-un domeniu specificat, după o diplomă de licență. De obicei, acest tip de program va dura oriunde de la unu la doi ani, în funcție de universitate și curriculum.

Ce este un MSc în Dans? Un Master în Dans este o diplomă care se concentrează asupra aspectelor fizice ale dansului și mișcării. Elevii se pot aștepta să învețe despre diferite stiluri de dans și mișcările care le califică drept artă. Ei vor deveni, de asemenea, competenți în predarea acestor mișcări și a performanțelor diferitelor stiluri. Aspectele științifice ale dansului vor fi discutate în detaliu, iar participarea directă poate fi necesară.

Cei care absolvesc un masterat în Dance vor fi echipați cu cunoștințe despre aspectele științifice și terapeutice ale dansului și mișcării. Acest tip de educație în profunzime va permite absolvenților să se perfecționeze în coregrafie și predare.

Există multe instituții diferite care oferă acest tip de educație extinsă, iar prețurile pentru acest tip de grad variază în funcție de program. Cea mai bună modalitate de a înțelege cât de mult vă va costa un program potențial este să contactați direct colegiul sau universitatea.

Absolvenții acestui program vor avea o mulțime de oportunități diferite disponibile pentru ei la finalizarea. Mulți vor avea pregătirea necesară pentru a deveni dansatori profesioniști sau coregrafi. Alții pot alege să predea teoria dansului sau dansului profesional. Datorită interesului din ce în ce mai mare pentru dans și mișcare, cei care obțin un masterat în Dance se pot aștepta să aibă o cerere mare odată ce diplomele lor sunt complete.

Dacă te gândești să-ți promovezi educația prin urmărirea unui Master of Science in Dance, gândește-te la un program online. Aceasta poate permite celor care trăiesc atât la nivel național, cât și internațional, să aibă acces la gradul dorit. Pentru a începe un curs, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Sarah Lawrence College
Bronxville, Statele Unite ale Americii

Programul Terapie de dans / mișcare de la Sarah Lawrence College se bazează pe premisa susținută empiric că corpul și mintea sunt interconectate și interacționează în sănătate ... +

Programul Terapie de dans / mișcare de la Sarah Lawrence College se bazează pe premisa susținută empiric că corpul și mintea sunt interconectate și interacționează în sănătate și boală. Mișcarea corpului oferă atât un mijloc de evaluare, cât și un mod de intervenție pentru terapeuții de dans / mișcare, care lucrează cu indivizi sau cu grupuri, în tratamentul deficiențelor de dezvoltare, medicale, sociale, fizice sau psihologice. Învață să folosești terapia de dans / mișcare, o utilizare psihoterapeutică a mișcării, pentru a promova integrarea emoțională, cognitivă, fizică și socială a individului. -
MSc
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici