MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate 7 Programe de MSc în Curriculum

Un Master of Science este un tip de masterat obținut în mod obișnuit de studenți în domeniul științei, matematicii, ingineriei sau medicinei, cu câteva excepții pentru științele sociale. Acest grad poate ajuta elevii să urmeze o carieră mai plătitoare și să se pregătească pentru un program de doctorat.

Ce este un Master în Curriculum? În acest domeniu, studenții explorează diferite teorii și strategii educaționale legate de dezvoltarea curriculumului pentru realizarea maximă a școlii. Programele de acest tip pot include studiul psihologiei educaționale, evaluarea și proiectarea curriculumului, teoria instruirii, tehnicile de evaluare a elevilor, teoriile de învățare și multe altele. Obiectivul principal al acestui grad este de a pregăti elevii să devină educatori eficienți printr-o explorare extensivă a cercetării și evaluării educaționale.

După ce a obținut un Master în Curriculum, mulți studenți dezvoltă abilități de comunicare mai puternice. Cu o vastă experiență în cercetare, elevii pot învăța, de asemenea, competențe de evaluare și de design eficiente pentru a ajuta la crearea unui curriculum mai activ și mai eficient în școli.

Majoritatea universităților au cerințe unice de program care pot influența costul obținerii unui grad. Pentru a afla mai multe informații despre școlarizare, contactați direct școala sau consultați site-ul oficial al acesteia.

Elevii cu o diplomă de masterat în programa de învățământ pot adesea să urmărească poziții mai înalte decât studenții cu doar o diplomă de licență în învățământ. Mulți studenți aleg să devină profesori tradiționali K-12, în timp ce alții caută posturi ca coordonatori de curriculum, designeri sau specialiști. Unele oportunități suplimentare de carieră includ lucrul pentru un departament de educație de stat, un program de educație continuă, un birou district școlar și multe altele. Este, de asemenea, posibil ca studenții să lucreze în cercetarea educațională printr-o universitate sau organizație sau să continue să lucreze la doctorat.

Există numeroase colegii și universități din întreaga lume care oferă un Master în Curriculum. Multe școli au chiar și cursuri online disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

7 Rezultate din Curriculum Filter

Master of Science în Curriculum și Instruire

Kansas State University Global Campus
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii SUA Online

Programul de master și instruire oferă o varietate de cursuri la nivel de absolvenți în multe domenii curriculare, cu accent specific pe tendințe și evoluții recente în practică, teorie și cercetare.

Maestru în științele educației: proiectare curriculum-ului și inovației

Vrije Universiteit Brussel
Online & Campus Combinate La zi 2 ani Septembrie 2020 Belgia Bruxelles

De doi ani Master în Științe ale Educației își propune să pregătească studenții pentru intervenții academice și profesionale în domeniul inovației educaționale. Se pregătește pe studenți pentru cercetare în natura, dezvoltarea și caracteristici ale actorilor de învățământ, instituții, politici conexe și procese în dezvoltarea educațională și practici educaționale.

Master of Science în Educație în Curriculum și Instruire

Purdue University Online
Online Part time 18 luni Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii West Lafayette

Aflați nuanțele dreptății sociale și educația K-12 STEM pentru a crea, evalua sau preda un curriculum pentru a dezvolta studenți de succes.

Master of Science în Educație în Curriculum și Instruire - Concentrare Educație Matematică

Purdue University Online
Campus Online Part time 18 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette + 1 mai mult

Extindeți-vă cunoștințele și practica în predarea și învățarea matematicii. Această concentrare oferă o serie de oportunități de a vă dezvolta experiența în matematică și în metodele de predare a matematicii pentru a răspunde nevoilor diverselor cursanți.

Master Of Science în Educație în Curriculum și Instruire - Concentrat în Studii Talentate, Creative și Talente

Purdue University Online
Campus Online Part time 18 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette + 1 mai mult

Serviți elevii talentați, creativi și talentați, în timp ce învățați un model de dezvoltare a talentelor bazat pe puncte forte, care să îi ajute pe toți elevii să-și realizeze întregul potențial.

Master Of Science în Educație în Curriculum și Instruire - Concentrația de învățare a limbii engleze

Purdue University Online
Campus Online Part time 18 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette + 1 mai mult

Furnizați instruire lingvistică și de conținut de înaltă calitate pentru studenții care învață limba engleză ca limbă suplimentară în SUA (una dintre cele mai rapide și mai diverse populații din SUA) și în întreaga lume.

Master of Science în Educație în Curriculum și Instruire - Concentrare în Tehnologia Educațională

Purdue University Online
Online Part time 18 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette

Integrați tehnologia în curriculum și în sala de clasă în timp ce pregătiți profesioniștii din K-12 și mediile conexe pentru a îmbunătăți experiența de învățare a elevilor, abilitățile tehnologice și rolul de lider care implică tehnologia.