MASTERSTUDIES

Vezi 6 Programe de MSc în Consultanță

După ce a aflat fundamentale într-un program de licență, mulți studenți aleg să se îngropa în mai multe studii avansate de câștigând un maestru 's grad. Acest nivel de studiu se axează pe abilitățile profesionale care ar fi comparabil cu introducerea de fapt o cariera. Acest lucru permite absolvenților să intre în lumea de lucru la un nivel mai ridicat decât în ​​mod normal le-ar.

Ce este un Master in Consultanta? Există multe domenii pe care le puteți aplica această Master of Science la. Mulți studenți aleg să ia cursuri de consultanță alături de studiul lor principal să se specializeze în continuare. Cea mai comună Cererea este în afaceri, dar este posibil să se consulte în domeniul tehnologiei informației, economie, analiza statistica, și alte industrii. Cursuri legate de consultanță se concentrează de obicei pe pregătirea studenților de a comunica și de a exprima idei și concepte complexe mai eficient.

Consultanta studierea oferă mai multe avantaje.Se deschide mult mai multe oportunități de carieră, oferind o cale alternativă de a lucra într-un domeniu specific. În plus, absolvenții câștiga un set de abilitati de comunicare, care sunt aproape de neegalat în orice alt domeniu.

Costul de școlarizare și alte taxe pentru a intra un program de consultanta variază în funcție de mai mulți factori. Școlare și programe de specificul pe care le alegeți joaca un rol in determinarea costurilor. Dacă veți face de cercetare înainte de înscrierea, puteți găsi un program care se potrivește bugetul dvs. are nevoie de perfect.

Adăugarea unui program de consultanță pentru studiile înseamnă, de obicei doriți să deveniți un consultant. Deși nu sunt multe alte cariere disponibile cu acest tip de grad, există încă o serie mare de domenii ar putea intra. Puteți urmări locuri de muncă în toate, de la afaceri cu legea. În plus, avansate abilitățile de comunicare va dobândi putea face mai atractive pentru angajatori în alte domenii.

Dacă sunteți interesat în a deveni mai bun la schimbul de expertiza, inscrierea intr-un program de consultanta poate fi pentru tine. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

6 Rezultate din Consultanță Filter

Master de marketing strategic si consultanta

Birmingham Business School, University of Birmingham
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

marketing strategic are nevoie de competențe de nivel înalt, conștientizare critică a problemelor și provocărilor actuale, precum și capacitatea de a răspunde rapid la piețele ...

Citeste mai mult

Master of Science în analiza de afaceri și consultanță

IESEG School of Management Lille - Paris
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Alăturați-vă noastre MSC în afaceri de analiză și consultanță: un program de un an complet predate în limba engleză la una dintre școlile de afaceri de top din Franța în campu ...

Citeste mai mult

Master International Business: Management, Change şi Consultanţă

Maastricht University, School of Business and Economics
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul integrează cunoştinţe fundamentale şi de ultimă oră privind conducere şi de management, cu expertiza pe învăţare şi schimbare în cadrul organizaţiilor.

Citeste mai mult

Management Consulting (MSc în Business Administration)

VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration
MSc
<
Normă întreagă
Campus

Rezolva problemele de management, a îmbunătăţi performanţa, pune în aplicare schimbările sau profite de noi oportunităţi.

Citeste mai mult

De masterat științei în contabilitate și servicii de consultanță în afaceri

University of Baltimore, Merrick School of Business
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus
Online

Acesta este un program de gradul de specialitate conceput atât în ​​continuare succesul profesioniștilor de contabilitate existente și să echipeze cariera changere cu abilităț ...

Citeste mai mult

Master în Managementul Resurselor Umane și Consultanță

University of Bath School of Management
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Absolvenții care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale cheie și sunt interesați de o carieră în managementul resurselor umane sau în consultanță.

Citeste mai mult