MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Consultanță 2020 în Statele Unite ale Muntele Vernon în Statele Unite ale Americii

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

Aria academică de consultanță oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței și linia de jos a diferitelor companii. clase tipice oferite pot include principii de management, contabilitate, dreptul afacerilor și dezvoltarea afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Programe de MSc în Consultanță în Statele Unite ale Muntele Vernon în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Consultanță, Muntele Vernon Filter

De masterat științei în contabilitate și servicii de consultanță în afaceri

University of Baltimore, Merrick School of Business
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus
Online

Acesta este un program de gradul de specialitate conceput atât în ​​continuare succesul profesioniștilor de contabilitate existente și să echipeze cariera changere cu abilităț ...

Citeste mai mult