MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Consultanță în Olanda 2020

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Studenți sau profesioniști actuali care doresc să contribuie la îmbunătățirea afacerilor ar putea dori să ia cursuri în consultanță. Programele vor varia de la o școală la alta, dar includ de obicei clase în practicile de consultanță, management strategic și dezvoltarea afacerilor.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Masterat în Științe de Top în Consultanță în Olanda 2020

2 Rezultate din Consultanță, Ţările de Jos Filter

Master International Business: Management, Change şi Consultanţă

Maastricht University, School of Business and Economics
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul integrează cunoştinţe fundamentale şi de ultimă oră privind conducere şi de management, cu expertiza pe învăţare şi schimbare în cadrul organizaţiilor.

Citeste mai mult

Management Consulting (MSc în Business Administration)

VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration
MSc
<
Normă întreagă
Campus

Rezolva problemele de management, a îmbunătăţi performanţa, pune în aplicare schimbările sau profite de noi oportunităţi.

Citeste mai mult