MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Consultanță în Marea Britanie 2020

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Studenți sau profesioniști actuali care doresc să contribuie la îmbunătățirea afacerilor ar putea dori să ia cursuri în consultanță. Programele vor varia de la o școală la alta, dar includ de obicei clase în practicile de consultanță, management strategic și dezvoltarea afacerilor.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Programe de Masterat în Științe de Top în Consultanță în Marea Britanie 2020

3 Rezultate din Consultanță, Regatul Unit Filter

Master de marketing strategic si consultanta

Birmingham Business School, University of Birmingham
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

marketing strategic are nevoie de competențe de nivel înalt, conștientizare critică a problemelor și provocărilor actuale, precum și capacitatea de a răspunde rapid la piețele ...

Citeste mai mult

Analiza afacerilor

Loughborough University School of Business and Economics
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest program este ideal dacă doriți să utilizați abilitățile dvs. analitice pentru a obține și obține informații utile din cantități mari de date. Oferindu-vă abilitățile rig ...

Citeste mai mult

Master în Managementul Resurselor Umane și Consultanță

University of Bath School of Management
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Absolvenții care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale cheie și sunt interesați de o carieră în managementul resurselor umane sau în consultanță.

Citeste mai mult