MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Consultanță 2020 în Statele Unite ale Loughborough în Marea Britanie

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Consultanță se referă la acordarea de consiliere profesională într-un anumit domeniu, cum ar fi managementul afacerilor, marketing, contabilitate și resurse umane. Elevii pot învăța cum să evalueze punctele slabe și de a îmbunătăți companiile de a face recomandări.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Programe de MSc în Consultanță în Statele Unite ale Loughborough în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Consultanță, Loughborough Filter

Analiza afacerilor

Loughborough University School of Business and Economics
MSc
<
La zi
Engleză
Campus

Acest program este ideal dacă doriți să utilizați abilitățile dvs. analitice pentru a obține și obține informații utile din cantități mari de date. Oferindu-vă abilitățile rig ...

Citeste mai mult