MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Consultanță în Europa 2020

Programe de masterat oferă același titlu de gradul - Master. Studii postuniversitare, cum ar fi Master of Science sunt scurtate Master. Master of Science în programul de management sau de Master of Science de educație de management sunt programe de studii postuniversitare în management comun. Acest lucru înseamnă că studenții primesc o educație academică cu o profunzime de reflecție și de abstractizare. Masters, de obicei, pot fi clasificate ca Master of Science (MSc), sau popular Master of Arts (MA). Master of Science (MSc), de obicei, este dat de realizarea cu succes a programelor de studii postuniversitare, cu o știință sau punctul tehnic de convergență.

Studenții care doresc să analizeze practicile de afaceri și de a îmbunătăți diferite companii ar putea dori să studieze consultanță. În funcție de programul specific, elevii pot dezvolta abilitățile lor de consultanță în domeniul managementului, taxe, marketing sau finanțe.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi tot Programe de MSc în Consultanță în Europa 2020

5 Rezultate din Consultanță, Europa Filter

Master de marketing strategic si consultanta

Birmingham Business School, University of Birmingham
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

marketing strategic are nevoie de competențe de nivel înalt, conștientizare critică a problemelor și provocărilor actuale, precum și capacitatea de a răspunde rapid la piețele ...

Citeste mai mult

Master of Science în analiza de afaceri și consultanță

IESEG School of Management Lille - Paris
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Alăturați-vă noastre MSC în afaceri de analiză și consultanță: un program de un an complet predate în limba engleză la una dintre școlile de afaceri de top din Franța în campu ...

Citeste mai mult

Master International Business: Management, Change şi Consultanţă

Maastricht University, School of Business and Economics
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul integrează cunoştinţe fundamentale şi de ultimă oră privind conducere şi de management, cu expertiza pe învăţare şi schimbare în cadrul organizaţiilor.

Citeste mai mult

Management Consulting (MSc în Business Administration)

VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration
MSc
<
Normă întreagă
Campus

Rezolva problemele de management, a îmbunătăţi performanţa, pune în aplicare schimbările sau profite de noi oportunităţi.

Citeste mai mult

Master în Managementul Resurselor Umane și Consultanță

University of Bath School of Management
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Absolvenții care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale cheie și sunt interesați de o carieră în managementul resurselor umane sau în consultanță.

Citeste mai mult