Programe de MSc în Conducere

Găsește 40 Programe de MSc în Conducere

Conducere

Dacă sunteți în căutarea pentru a propulsa cariera ta înainte sau pune-te pe calea cea bună spre un viitor inspirat, ia in considerare achizitionarea unui Master în Conducere. Acest grad de prestigiu poate face CV-ul iasa in evidenta intr-o piata de locuri de muncă competitivă și să se pregătească pentru un loc de muncă interesant de lider în lumea afacerilor.

Ce este un Master în Conducere? Acest program de elită se concentrează pe manifesta idealuri de conducere în timp ce elevii pregătindu-i pentru a prelua controlul într-un mediu de afaceri agresiv. Un Master în Conducere oferă atât cunoștințe teoretice și practice necesare pentru a da direcție echipă eficientă și de a gestiona talentul creativ. Această educație de înaltă calitate, de asemenea, îi ajută pe elevi să evolueze lumea de resurse umane și managementul în timp ce furnizarea de soluții aplicate la o cultură de afaceri de elită.

Există mai multe motive pentru a investi în educație și primesc un Master în Conducere. În plus față de susținerea cariera ta și impresiona recruiteri cu acreditările dvs., veți afla mai multe proficiencies de conducere, care pot fi utilizate în nenumărate industrii din întreaga lume.

Costul de a experimenta acest stimulare program de Master pot diferi în funcție de programul specific pe care îl alegeți. Cu atât de multe școli acreditate pentru a alege de la, asigurați-vă că pentru a întreba pe deplin cu privire la orice taxe necesare pentru a absolvi, înainte de a comite un anumit universitate.

Există multe oportunități de carieră disponibile pentru cei care atinge un Master în Conducere. Funcțiile de conducere în orice domeniu de consultanta pentru resurse umane sunt optiuni excelente pentru cei care dețin aceste grade respectate.Ele se pot dezvolta în marile corporații și întreprinderile mici, private.

 

Înscrieți-vă acum pentru a începe călătoria dumneavoastră de interesant, de învățare despre multe componente de conducere de afaceri. Cu atât de multe programe și cursuri disponibile exclusiv on-line, elevii sunt capabili de a excela la academicieni lor, menținând în același timp, de asemenea, viața lor de zi cu zi și cariere. Extinse de date conține mai multe instituții internaționale care oferă programe de leadership competitive, care să permită studenților de a acumula experiența unui drept de învățământ la nivel mondial de la camera lor de viață. Căutați programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea plumb formă.

Citește Mai Mult

Master în Leadership și Managementul Resurselor Umane

The University of Law Business School
Online Cu normă întreagă 1 an October 2018 Germania Berlin

[+]

Acest curs este aliniat la standardele CIPD.

Ne mândrim cu profunzimea și relevanța practică a cunoștințelor furnizate în programele noastre de către cadre universitare cu experiență practică. Veti aplica concepte teoretice și modele de gestionare a resurselor umane la studii de caz reale de viață, toate într-un mediu bazat pe practică.

Cursul este disponibil on-line sau în campus.

Acest grad este ideal pentru cei interesați de o carieră ca un manager de resurse umane sau de o varietate de alte posturi de conducere de afaceri.

Cerințe de curs 2: 2 sau mai sus, dintr-un grad din Regatul Unit universitare sau calificări echivalente. Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limba engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai sus, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă. [-]

CEIBS MBA

Zurich Institute of Business Education
Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni February 2019 Elveţia Horgen

# 8 Full-Time MBA - 2018 Clasament FT.com Programul CEIBS MBA va face mai mult decât propulsa cariera ta. Este o experiență de transformare. Vă echipează cu abilitățile și cunoștințele necesare, precum și cu o rețea. [+]

Structura curriculumului

Într-un mediu global și în continuă schimbare, liderii de afaceri trebuie să fie echipați cu abilități extrem de largi. Ei trebuie să fie capabili să adopte atât perspective globale, cât și locale, capabile să facă față complexității și schimbării și să fie calificați la inovațiile de lider. Aceștia trebuie să poată comunica eficient cu diferiți actori, pentru a genera o viziune și entuziasm comun asupra activităților firmelor. Prin furnizarea de formare profesională solidă și prin încurajarea gândirii independente, a colaborării în echipă și a comunicării deschise, CEIBS oferă absolvenților săi instrumentele esențiale pentru succes în numeroase căi de carieră. Programul de 64 de credite cu normă întreagă constă în cursuri obligatorii de 44 de credite și cursuri elective în valoare totală de 20 de credite. Acesta este conceput pentru a pune o fundație solidă a fundamentelor managementului oferind în același timp flexibilitatea programelor adaptate pentru a se potrivi intereselor individuale și ambițiilor de carieră. Elevii pot alege să se concentreze asupra managementului general al afacerilor sau să aleagă una din cele trei concentrații în Finanțe, Marketing sau Antreprenoriat. În plus, studenții au opțiunea de a participa la programul impresionant de schimburi internaționale al școlii cu școlile de afaceri de top din lume și / sau pentru a aduna experiență în timpul unui stagiu de vară.... [-]


MSc în Leadership și Managementul Resurselor Umane - Part-time

The University of Law Business School Online
Online Cu jumătate de normă 21 luni May 2018 Regatul Unit Marea Britanie (UK) Online

Master în Leadership și Managementul Resurselor Umane este acreditat de Institutul de Management Chartered (CMI) și este ideal pentru absolvenți cu interes în dezvoltarea de cunoștințe de specialitate și o înțelegere critică a sectorului resurselor umane. [+]

MSc în Leadership și Managementul Resurselor Umane - part-time

Master în Leadership și Managementul Resurselor Umane este acreditat de Institutul de Management Chartered (CMI) și este ideal pentru absolvenți cu interes în dezvoltarea de cunoștințe de specialitate și o înțelegere critică a sectorului resurselor umane. Veți deveni familiarizați cu aspectele intelectuale necesare pentru o carieră în această industrie dinamică și în creștere, în timp ce veți obține o expunere semnificativă în lumea profesională. Acest curs este aliniat la standardele CIPD.

Masterul nostru în Leadership și Managementul resurselor umane grad vă va ajuta să dezvolte o înțelegere largă a celor mai importante concepte în managementul resurselor umane. Ne mândrim cu profunzimea și relevanța practică a cunoștințelor furnizate în programele noastre de către cadre universitare cu experiență practică. Veți aplica concepte teoretice și modele de management al resurselor umane la studiile de caz din viața reală și veți dezvolta abilitățile practice pe care le puteți lua direct la locul de muncă.... [-]


Master in Digital Leadership

University of Gothenburg, Department of applied IT
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Suedia Gothenburg

[+]

Despre program schimbările tehnologice

Cum pot organizațiile să atingă întregul potențial al digitalizării și cum evită capcanele?

Credite: 120 Durata: 2 ani Limba de predare: engleză Rezultate [-]

Master of Science in Leadership and Organisational Psychology

BI Norwegian Business School
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Norvegia Oslo

The Master of Science programme in Leadership and Organisational Psychology will provide you with the required education to implement and lead such processes in organisations, thereby contributing to organisational effectiveness. [+]

Why Choose Master of Science in Leadership and Organisational Psychology?

Businesses today must recruit, retain, develop, and reward employees and provide an environment in which they will perform their best. Strategic workforce planning improves business value and makes it possible for companies and organisations to reach their goals.

The Master of Science programme in Leadership and Organisational Psychology will provide you with the required education to implement and lead such processes in organisations, thereby contributing to organisational effectiveness.

What Will You Learn?

The purpose of the programme is to provide the best possible education and environment for the development of knowledgeable and socially responsible HR-professionals for a variety of companies. You will gain a thorough understanding of theory and research in the area of leadership and organisational behaviour. You will develop skills in applying this knowledge to real-life organisational challenges, and identify necessary changes for meeting organisational goals and ambitions.Among the most popular topics you will find:... [-]


MS în Conducerea Afacerilor

Manhattanville College School of Business
Campus 18 luni May 2018 Statele Unite ale Americii Purchase

Dezvoltarea leadershipului este una dintre cele mai presante provocări cu care se confruntă organizațiile. Se estimează că companiile se vor confrunta cu o criză imensă sau cu o lipsă de leadership, din cauza numărului de copii care încep să se pensioneze. Pe măsură ce acești lideri talentați pleacă, își iau cu ei aptitudinile și experiențele valoroase. Cu toate acestea, această nevoie creează o oportunitate pentru profesioniștii din domeniul educației și talentelor de a prelua rolurile de conducere ale afacerilor. [+]

Prezentare generală

Manhattanville Master of Science în Programul de Leadership în afaceri oferă studenților puterea de a conduce schimbarea organizațională în lumea din ce în ce mai complexă a corporațiilor moderne. Poziționarea dvs. în calitate de lider în lumea competitivă a afacerilor necesită o fundamentare solidă în strategia și o abordare inovatoare a soluționării problemelor. Puteți face tranziția de la conducere la leadership cu acest program alternativ MBA alternativ.

Proiectat pentru profesioniști vizionari cu un program convenabil, pe tot parcursul anului, inclusiv cursuri de noapte și week-end, această diplomă de master poate fi finalizată în numai 18 luni. Veți dezvolta abilitățile, conexiunile și înțelegerea care vă vor distinge în diferite sectoare.... [-]


Master Of Science în Leadership Organizațional

Humboldt International University
Online Cu jumătate de normă 18 luni September 2018 Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii Online

Scopul Master of Science în grad Leadership-organizațional este de a permite studenților să dobândească cunoștințe și să dezvolte competențe care le vor face lideri eficienți la orice nivel al unei organizații. Master of Science în grad de Leadership organizațional pregătește pe elevi să devină lideri pentru a servi în organizațiile dinamice de astăzi. [+]

Scopul Master of Science în grad Leadership-organizațional este de a permite studenților să dobândească cunoștințe și să dezvolte competențe care le vor face lideri eficienți la orice nivel al unei organizații.

Master of Science în grad de Leadership organizațional pregătește pe elevi să devină lideri pentru a servi în organizațiile dinamice de astăzi. Elevii vor dobândi cunoștințele, abilitățile și instrumentele necesare pentru a conduce organizațiile lor prin schimbări complexe în societatea noastră globală prin transformarea în mod continuu organizațiile lor, prin procesele de dezvoltare și profesională, precum și punerea în aplicare a inițiativelor strategice, în scopul de a menține un avantaj competitiv. Acest program de grad se concentrează foarte mult pe interacțiunile lider-urmăritor, comunicațiile cross-culturale, coaching, influențarea și dezvoltarea echipei, ceea ce duce schimbări organizaționale, gândire strategică, conducere de proiect, și teorii de motivare comportamentale.... [-]


Certificat Profesional în / Diplomă Profesională în Management și Conducere

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
Campus Cu jumătate de normă 8 - 14 luni October 2018 Regatul Unit Nottingham

Cursurile noastre de management și leadership sunt un program inovativ part-time, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți și să vă dezvoltați capacitățile de management. [+]

Nostru Cursuri de management și conducere sunt un program inovativ part-time, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți și să vă dezvoltați capacitățile de management.

Veți lucra la proiecte de lucru bazate pe muncă reală pentru a vă completa sarcinile, ceea ce vă permite să adăugați valoare organizației dvs. pe măsură ce treceți prin program. Un program flexibil de blocuri de studii intensive scurte vă permite să vă programați studiile în jurul nevoilor carierei.

În calitate de premiu organizat, puteți să vă înscrieți pentru un premiu de diplomă, diplomă sau masterat. În total, va dura aproximativ doi ani pentru a finaliza, dar acest lucru depinde de nivelul elevului individual, deoarece poate fi finalizat mai devreme.... [-]


MA în Conducere Organizațională

Lewis University
Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii Online Romeoville Albuquerque Oak Brook Tinley Park + 6 mai mult

Programul de Master în Leadership Organizational vă va oferi abilitățile necesare pentru a fi un profesionist extrem de căutat, oriunde vă va duce cariera. Îmbunătățiți-vă impactul personal și profesional prin conducere, dezvoltând abilități în: Schimbarea conducerii, Elaborarea de echipe, Gestionarea conflictelor, Planificarea strategică, Coaching și dezvoltarea celorlalți, Decizii bazate pe valori. [+]

Organizație Leadership, MA

Deoarece mai mult de 80% dintre angajatori identifică "conducerea" drept atributul de vârf pe care îl caută în noi. Programul de Master în Leadership Organizational vă va oferi abilitățile necesare pentru a fi un profesionist extrem de căutat, oriunde vă va duce cariera. Îmbunătățiți-vă impactul personal și profesional prin conducere, dezvoltând abilități în: Schimbarea conducerii, Elaborarea de echipe, Gestionarea conflictelor, Planificarea strategică, Coaching și dezvoltarea altora, Valorile bazate pe luarea deciziilor.Plus, veți afla despre "partea oamenilor" , modul în care oamenii funcționează și cum să le ajute să-și atingă întregul potențial.... [-]


Maestru în Leadership Organizațional - Managementul Resurselor Umane

Turner College - Columbus State University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Columbus + 1 mai mult

Programul De Master în Leadership Organizational - Managementul resurselor umane va pregăti profesioniștii să dezvolte și să implementeze planificarea, recrutarea, instruirea, compensarea, beneficiile, managementul performanței și sistemele disciplinare în mod legal și etic. [+]

Descrierea programului

pista de Resurse Umane al Master of Science în programul de Leadership organizațional va pregăti specialiști să dezvolte și să pună în aplicare planificarea resurselor umane, recrutare, formare, de compensare, beneficii, managementul performanței și sistemele disciplinare într-un mod legal și etic. Track-ul va pregăti studenții academic pentru a trece Professional Professional și Senior în resurse umane (PHR & SPHR) examene. Traseu MSOL Resurse Umane este aliniat cu Societatea pentru Managementul Resurselor Umane HR Curriculum Guidebook și șabloane.

MSOL este un program de 36 de ore, care necesită un student pentru a finaliza 12 cursuri postuniversitare. studenții full-time poate finaliza programul în patru semestre. Toate clasele MSOL sunt predate în seara. Programul poate fi adaptat pentru studenții care doresc să participe la part-time și să finalizeze programul în 18-24 luni.... [-]


MSC în Conducerea Organizațională și Antreprenoriat

Grand Canyon University
Online Campus Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 mai mult

Îmbogățiți inovații antreprenoriale și organic să crească afacerea cu Master of Science în Leadership organizațional și gradul de antreprenoriat. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Îmbunătățiți abilitățile cu MS în conducerea organizațională

Îmbogățiți inovații antreprenoriale și organic să crească afacerea cu Master of Science în Leadership organizațional și gradul de antreprenoriat. Oferit de Colegiul Colangelo de afaceri, să învețe strategii care conduc la o creștere de afaceri și de creștere a veniturilor. Acest masterat în programul de conducere organizațională se axează pe abordările de marketing și vânzări pentru a vă ajuta să crească produsul sau afacerea dvs.

În acest program de masterat în antreprenoriat, cursurile vă permit să adoptați abilitățile necesare dezvoltării, construirii și menținerii unui model de afaceri de succes pentru economia secolului XXI. Printr-un curriculum riguros, veți învăța comportamentele pentru a susține marketing și vânzări ale unui produs sau serviciu, folosind studiu bazate pe cercetare. Discuțiile conduse de facultate expert vă permit să dobândească o înțelegere mai aprofundată a conceptelor, cum ar fi dezvoltarea de client, de analiză și strategii de marketing bazate pe web.... [-]


De Management: Leadership Organizațional și Schimbarea Căii

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Edgbaston

Deschis pentru afaceri, management și economie absolvenți, acest Master este un program de specialitate, care se va baza pe abilitățile existente și de cunoștințe și de a le dezvolta la nivel de master. [+]

Orice organizatie cere de conducere la nivel înalt, în scopul de a rula fără probleme și eficient. De la strategia și politica de dezvoltare și inovare, manageri puternici conduc afaceri de succes, orientarea acestora înainte și creșterea profilului lor, profiturile și reputația. Deschis pentru afaceri, management și economie absolvenți, acest Master este un program de specialitate, care se va baza pe abilitățile existente și de cunoștințe și de a le dezvolta la nivel de master.

Programul introduce pe elevi concepte avansate de management printr-o combinație de discipline de fundație de bază, alături de Calea organizațională de leadership și schimbare. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a alege un traseu cale mixt, croitorie programul pentru cerințele lor exacte. ... [-]


MSc în Predare, învățare

Southwest Minnesota State University
Online şi campus combinate September 2018 Statele Unite ale Americii Marshall

Departamentul de Învățământ Superior oferă Master of Science (MS) în educație și o specializare în predare, învățare și leadership. Acest accent este oferit într-un format comunitar de învățare sau în format campus / mixat. Oferă educatorilor posibilitatea de a-și continua studiile universitare în timp ce construiesc relații profesionale valoroase cu colegii educatori. [+]

Predarea, Învățarea

Departamentul de Învățământ Superior oferă Master of Science (MS) în educație și o specializare în predare, învățare și leadership. Acest accent este oferit într-un format comunitar de învățare sau în format campus / mixat. Oferă educatorilor posibilitatea de a-și continua studiile universitare în timp ce construiesc relații profesionale valoroase cu colegii educatori.

Obțineți un Master of Science în Educație cu accent pe predare, învățare și leadership, fie trecând printr-o comunitate de învățare în apropierea dvs., fie prin metoda on-campus / blended delivery. Găsiți metoda de difuzare care va funcționa pentru dvs. Luați următoarele clase pentru a vă câștiga gradul în mai puțin de doi ani.... [-]


Msc Comportament Organizațional

Aston Business School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Birmingham + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru absolvenți de medii diverse care oferă atât o pregătire teoretică și practică în comportamentul organizațional. [+]

MSC Comportamentul organizațional

Prezentare generală a programului

Comportamentul organizațional implică studiul indivizilor și grupurilor în contexte organizaționale și sociale și studiul proceselor și practicilor interne pe măsură ce acestea afectează acești indivizi și grupuri. Programul nostru de Master este relevant pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră, fie ca manageri generali sau consultanți organizaționali, și oferă o bază excelentă pentru o carieră academică sau bazată pe cercetare. În plus, oferim posibilitatea de a finaliza formarea de testare psihometrică de nivel A și B, așa cum este definită de British Psychological Society. ... [-]


MSc în Leadership Digital

Burgundy School of Business
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Lyon

Ambiția de Master în Leadership Digital este de a ajuta elevii să dobândească abilitățile critice pentru a naviga prin lumea digitală și să profite de oportunități pentru crearea de valoare. [+]

Obiectivele programului

Ambiția de Master în Leadership Digital este de a ajuta elevii să dobândească abilitățile critice pentru a naviga prin lumea digitală și să profite de oportunități pentru crearea de valoare. La sfârșitul programului, studenții vor fi înzestrați cu abilități avansate pentru a ajuta fie viitorul lor angajator să se confrunte cu provocarea transformării digitale, fie să se implice în aventuri antreprenoriale.

Conţinut

Semestrul 1 Cursuri:

Etică de afaceriManagement strategicGuvernanța corporativăMetode de cercetareCreativitate și managementul inovațieiScrierea planurilor de afaceri și pitch perfectMarketing 3.0 ad consumatorul digitalEconomia colaborativă în era digitalăLumea digitală... [-]