MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Conducere educațională în Marea Britanie 2020

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Conducerea unităților de învățământ întruchipează activitatea de administratori ai școlilor. responsabilitățile tipice includ adesea curriculum și de planificare a programului, crearea de politici educaționale, sprijin pentru profesori și orientare pentru succesul studenților. Acești profesioniști ar putea fi responsabile pentru a promova îmbunătățirea scorului de testare sau de a aduce cu privire la reforma educațională. 

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Programe de Masterat în Științe de Top în Conducere educațională în Marea Britanie 2020

2 Rezultate din Conducere educațională, Regatul Unit Filter

Master în conducere educațională (cu calificare specializată pentru conducere)

University of Stirling
MSc
<
Online şi campus combinate
<
Part time
<
36 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Masterii noștri în leadershipul educațional este un curs bazat pe practică pentru liderii școlii aspirante și de carieră timpurie.

Citeste mai mult

MSc, Certificat postuniversitar, Diplomă postuniversitară în educație și conducere profesională

University of Stirling
MSc
<
Online şi campus combinate
<
Part time
<
36 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Echipa Profesională de Educație și Leadership din cadrul Facultății de Științe Sociale a lucrat în parteneriat cu autoritățile locale și alte părți interesate de-a lungul a ma ...

Citeste mai mult