MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Conducere educațională în Marea Britanie 2019/2020

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Conducerea unităților de învățământ întruchipează activitatea de administratori ai școlilor. responsabilitățile tipice includ adesea curriculum și de planificare a programului, crearea de politici educaționale, sprijin pentru profesori și orientare pentru succesul studenților. Acești profesioniști ar putea fi responsabile pentru a promova îmbunătățirea scorului de testare sau de a aduce cu privire la reforma educațională. 

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Programe de Masterat în Științe de Top în Conducere educațională în Marea Britanie 2019/2020

2 Rezultate din Conducere educațională, Regatul Unit Filter

MSc, Certificat postuniversitar, Diplomă postuniversitară în educație și conducere profesională

University of Stirling
Online & Campus Combinate Part time 36 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling

Echipa Profesională de Educație și Leadership din cadrul Facultății de Științe Sociale a lucrat în parteneriat cu autoritățile locale și alte părți interesate de-a lungul a mai mulți ani pentru a dezvolta acest curs de educație profesională extrem de apreciat. Acest Master în Educație Profesională și Leadership este proiectat să aibă un impact direct asupra practicilor profesionale și a experiențelor și rezultatelor de învățare ale elevilor.

Master în conducere educațională (cu calificare specializată pentru conducere)

University of Stirling
Online & Campus Combinate Part time 36 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling

Masterii noștri în leadershipul educațional este un curs bazat pe practică pentru liderii școlii aspirante și de carieră timpurie.