Filter
Masterat în Științe
Letonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Conducere educațională în Letonia 2019/2020

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

 

Conducerea unităților de învățământ include activitatea de administratori ai școlilor și acoperă o gamă largă de responsabilități. Aceste drepturi pot include profesori care supraveghează și asimilați, care lucrează la planurile de îmbunătățire a programelor școlare și a modificărilor de punere în aplicare. Un exemplu de sarcini specifice, s-ar putea implica folosirea de rapoarte pentru a identifica problemele și planificarea de îmbunătățire.

Letonia, oficial Republica Letonia, este o țară în regiunea baltică a Europei de Nord. Se învecinează la nord cu Estonia, la sud de Lituania, la est de Rusia, iar la sud-est de Belarus. Letonii sunt un popor baltice, cultural legate de lituanieni. Capitala este Riga, care este acasa, la Universitatea din Letonia, cu mai mult de 23.000 de studenți înscriși.

Programe de Masterat în Științe de Top în Conducere educațională în Letonia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Conducere educațională, Letonia

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Programul oferă un amestec de cunoștințe practice, cadre conceptuale și de stat-of-the-art de cercetare subliniind în același timp o perspectivă globală asupra management ... [+]

Gradul: Gradul educația științifică master

Statutul profesional: Oferă acces pentru a începe cercetarea, pedagogică și activități profesionale în ramură

Obiective educaționale și profesionale:

Se pregătește viitorii lideri ai instituțiilor de învățământ pentru a lucra în domeniul copilarie, secundar, profesional, pentru adulți, continuă sau învățământul superior și alte sectoare conexe la nivel național sau internațional. Programul oferă un amestec de cunoștințe practice, cadre conceptuale și de stat-of-the-art de cercetare subliniind în același timp o perspectivă globală asupra managementului educațional.

Programul permite absolvenților să-și îndeplinească funcțiile în toate organizațiile legate de educație. Ei vor demonstra o înțelegere avansată de management actuale, leadership și problemele pedagogice și provocările din sectorul educațional, precum și capacitatea de a lua o perspectivă globală în abordarea problemelor de management în educație. Ca răspuns la gama largă de provocări care apar în practică, absolvenții dobândi cunoștințe avansate și competențe în domeniul managementului, leadership și pedagogie. ... [-]

Letonia Riga
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză