MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Conducere educațională Europa 2019/2020

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

 

Conducerea unităților de învățământ include activitatea de administratori ai școlilor și acoperă o gamă largă de responsabilități. Aceste drepturi pot include profesori care supraveghează și asimilați, care lucrează la planurile de îmbunătățire a programelor școlare și a modificărilor de punere în aplicare. Un exemplu de sarcini specifice, s-ar putea implica folosirea de rapoarte pentru a identifica problemele și planificarea de îmbunătățire.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Găsește Programe de MSc în Conducere educațională Europa 2019/2020

3 Rezultate din Conducere educațională, Europa Filter

Master European în management educațional

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Letonia Riga

Programul oferă un amestec de cunoștințe practice, cadre conceptuale și de stat-of-the-art de cercetare subliniind în același timp o perspectivă globală asupra managementului educațional.

MSc, Certificat postuniversitar, Diplomă postuniversitară în educație și conducere profesională

University of Stirling
Online & Campus Combinate Part time 36 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling

Echipa Profesională de Educație și Leadership din cadrul Facultății de Științe Sociale a lucrat în parteneriat cu autoritățile locale și alte părți interesate de-a lungul a mai mulți ani pentru a dezvolta acest curs de educație profesională extrem de apreciat. Acest Master în Educație Profesională și Leadership este proiectat să aibă un impact direct asupra practicilor profesionale și a experiențelor și rezultatelor de învățare ale elevilor.

Master în conducere educațională (cu calificare specializată pentru conducere)

University of Stirling
Online & Campus Combinate Part time 36 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling

Masterii noștri în leadershipul educațional este un curs bazat pe practică pentru liderii școlii aspirante și de carieră timpurie.