MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Conducere educațională în Asia 2019/2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

Conducerea unităților de învățământ se referă la responsabilitățile liderilor într-un cadru școlar. Acești administratori s-ar putea atrage și de a angaja educatori, punând în mod corespunzător de profesioniști în cazul în care talentele lor ar putea fi puse la cea mai bună utilizare. Aceste autorități de supraveghere lucrează deseori pentru a crea relații de colaborare cu profesori, părinți și elevi. 

 

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Caută Programe de MSc în Conducere educațională în Asia 2019/2020

2 Rezultate din Conducere educațională, Asia Filter

Universitatea din Leicester Master în conducerea de învățământ

Stafford
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite Online Arabia Saudită Arabia Saudită Online Qatar Qatar Online Liban Liban Online Kuweit Kuweit Online Iordania Jordan Online Bahrain Bahrain Online Dubai Irak Bagdad + 15 mai mult

Clasat în top 10 de Ghidul Universitatea Guardian 2015 (categoria Educație) .Un instrument puternic atât pentru dezvoltarea personală și profesională.

Master în Științe Sociale în Psihologia Organizațională și Managementul Educației (OPEM)

Lingnan University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Hong Kong Tuen Mun + 1 mai mult

Un program de pionierat și practic care oferă formare „Managementul psihologiei” în contextul educației.