$close

Filtre

Vezi rezultatele

Privește Programe de MSc în Comunicare de modă

La obținerea unei diplomă de licență, aveți opțiunea de a vă asigura un Master of Science. Programul te expune la subiecte avansate, permițându-ți să-ți continue cariera sau să-ți continue studiile la nivel de doctorat. Ce este un MSc în comunicare de moda? În timp ce majoritatea programelor de modă se concentrează pe proiectare și creație, programele de comunicare îi înva… Citeste mai mult

La obținerea unei diplomă de licență, aveți opțiunea de a vă asigura un Master of Science. Programul te expune la subiecte avansate, permițându-ți să-ți continue cariera sau să-ți continue studiile la nivel de doctorat.

Ce este un MSc în comunicare de moda? În timp ce majoritatea programelor de modă se concentrează pe proiectare și creație, programele de comunicare îi învață pe elevi cum să facă publice brandurile către consumatori. Pentru a excela în program, trebuie să învățați cum să transmiteți valorile mărcii la piață, să analizați tendințele unei economii de piață și să dezvoltați noi tehnici de informare și comunicare. Unele dintre cursurile predate într-un program includ merchandising vizual, jurnalism de modă, relații publice, construirea de brand, și fotografie de moda. Multe programe solicită, de asemenea, elevilor să se angajeze cu companii pentru a obține experiență profesională.

Industria de modă este un mediu competitiv, iar o diplomă avansată te ajută să ieși în evidență printre ceilalți candidați. În plus, există mai multe oportunități pentru tine de a avansa cariera ta atunci când aveți un fundal educațional impresionant.

Este nevoie de aproximativ doi ani pentru a obține un MSc în Comunicare de moda, în funcție de programul în care vă înscrieți. De școlarizare variază de la școală la școală. Contactați colegiul preferat pentru a afla mai multe despre costul înscrierii.

Comunicatorii de moda isi aplica abilitatile in multe domenii din industrie. Unele dintre cele mai populare cariere printre absolvenți includ managementul comunicării, consultarea imaginii, relațiile cu publicul, managementul evenimentelor și cercetarea. Cu ajutorul abilităților superioare de promovare și de producție, comunicatorii de modă au capacitatea de a lucra într-o gamă de medii profesionale, de la case de modă la birouri de presă până la organizații de evenimente. Există o varietate de căi de carieră deschise pentru cei care finalizează programul de masterat.

Multe școli din întreaga lume oferă grade de comunicare în domeniul modei și aveți, de asemenea, opțiunea de a vă înscrie în cursurile online dacă doriți să lucrați în timp ce studiați sau să trăiți departe de un campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
USI Università della Svizzera italiana
Lugano, Elveţia

Fii parte a primului Master internațional de știință în comunicare digitală despre modă, care este dezvoltat ca diplomă dublă de către USI - Università della Svizzera Italiana ... +

Fii parte a primului Master internațional de știință în comunicare digitală despre modă, care este dezvoltat ca diplomă dublă de către USI - Università della Svizzera Italiana în colaborare cu Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne (Paris, Franța). -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Sept 2023
30 Apr 2023
Campus