$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe de MSc în Comunicare internațională

Un maestru 's diplomă în comunicare internațională dezvoltă elev ' capacitatea de a comunica la nivel global pentru a ajuta la afaceri, non-profit, precum și alte organizații să interacționeze cu persoane fizice, companii sau organizații din alte țări. Acest grad pregătește studenții în special pentru a lucra în cadrul organizațiilor internaționale sau corporații mult… Citeste mai mult

Un maestru 's diplomă în comunicare internațională dezvoltă elev ' capacitatea de a comunica la nivel global pentru a ajuta la afaceri, non-profit, precum și alte organizații să interacționeze cu persoane fizice, companii sau organizații din alte țări. Acest grad pregătește studenții în special pentru a lucra în cadrul organizațiilor internaționale sau corporații multi-naționale.

Mulți studenți se poate întreba, ceea ce este un Master in International Communication? Acest grad avansat vă oferă cunoștințe și abilități pentru a putea coopera cu alții din întreaga lume. Este potrivit pentru cei care dețin deja de grade în comunicare și doresc să dezvolte în continuare cunoștințele lor profesionale sau a celor în cariera conexe în căutarea de a afla mai multe despre interactiunea adecvat cu persoane fizice sau organizații din alte țări.Cursuri în acest program includ în mod tipic de relații publice, comunicare și teoria socială, marketing digital, calitative și metode cantitative de cercetare, lobby, afaceri publice, strangere de fonduri, și sponsorizări.

Obținerea acest maestru de studii 's nu numai dă abilitățile și cunoștințele necesare pentru avansarea în carieră, dar, de asemenea ajută pe elevi să dezvolte multe abilități importante, inclusiv scris, rezolvarea problemelor, organizare, și mai mult. De asemenea, învață cum să depășească barierelor lingvistice și culturale între țări.

Costul acestui tip de grad avansat diferă în funcție de instituția, lungimea de studiu, și țara. Pentru a planifica pentru costul financiar al programului, va trebui să întreb despre taxele de școlarizare individuale 's de școlarizare, atunci când cercetarea diverse programe, precum și oportunitatea pentru orice burse sau alte ajutoare financiare.

Cu un Master in International Communication, vă puteți aștepta să găsească o carieră în nivelurile de gestiune și executive pentru întreprinderi și organizații internaționale. Mulți absolvenți găsi, de asemenea, o carieră în non-profit ajutor străin sau de lucru în birourile diplomatice pentru guvern. De asemenea, vă pregătește pentru munca în departamentul de marketing sau relatii publice pentru companiile cu o prezență internațională.

Dacă sunteți interesat în dezvoltarea în continuare expertiza lor in comunicarea internațională, atunci ar trebui să ia măsuri pentru a gasi programul potrivit uitandu-te prin lista noastră extinsă de școli. Apoi, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Kuala Lumpur, Malaysia

Master of Science în Comunicarea Internațională de Afaceri se concentrează pe comunicarea de afaceri și corporative în medii de afaceri multinaționale. Interfața de comunicare ... +

Master of Science în Comunicarea Internațională de Afaceri se concentrează pe comunicarea de afaceri și corporative în medii de afaceri multinaționale. Interfața de comunicare este între comunicarea corporativă, limba și managementul. Acest program este ideal pentru directori, manageri și profesioniști care doresc să devină manageri de comunicare eficienți în mediul global complex de astăzi. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Campus