MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Comerț internațional în Elveţia 2020

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Într-o lume mai globalizată, formarea internațională ar putea beneficia de oricine caută să construiască o carieră excelentă într-o varietate de domenii. Cei care studiază comerțul internațional poate câștiga experiența și educația necesară pentru a face față provocărilor comune ale pozițiilor, cum ar fi dezvoltarea de afaceri asociat si analist de conformitate.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Programe de Masterat în Științe de Top în Comerț internațional în Elveţia 2020

1 Rezultate din Comerț internațional, Elveţia Filter

Master of Science în comerț cu mărfuri

Geneva School of Economics and Management – Msc in Commodity Trading
MSc
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 semestre
28 Feb 2021
Campus

Master in Commodity Trading este un program unic în Europa. Se concentrează pe finanțarea resurselor, produselor și a fluxurilor comerciale de mărfuri și include cursuri în do ...

Citeste mai mult