Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Privește 67 Programe de MSc în Chimie

Studenții care doresc să urmeze un curs mai specializat de studiu și să devină mai competitivă în domeniile lor de muncă pot alege pentru a obține o diplomă de master într-un domeniu științific. Aceste grade pot fi obținute de la studii universitare de licență, și, în general, să ia doi-trei ani pentru a finaliza. Un Master of Science poate fi completat, în general, fie în sala de clasă sau prin studiu on-line.

Întrebarea de ce este un Master in chimie se poate răspunde prin înțelegerea modului în care este structurată educația științifică post-universitare. Studii post-universitare în chimie este în general urmărit de studenți care au o diplomă de licență în același domeniu. Cu toate acestea, un Master în chimie este de multe ori mai specializat, care să permită studenților să urmeze un anumit tip sau domeniu în domeniul chimiei.

Multe posturi de cercetare și predare de top cer elevilor să aibă cel puțin un Master în chimie, în scopul de a fi luate în considerare.Un grad de masterat este, de asemenea, o poarta de acces pentru toate celelalte tipuri de muncă post-universitare, inclusiv o diploma de doctorat în domeniu. În plus, studenții cu studii postuniversitare în domeniul chimiei au adesea acces la echipamente și facilități care nu sunt disponibile pentru cei care fac muncă de licență.

Costul de un Master in chimie variază între instituții. Aceste grade, în general aproximativ doi ani pentru a finaliza, astfel încât costul de școlarizare ar trebui să fie calculată în consecință.

Cele mai multe persoane cu un Master in chimie urmeze o carieră în cercetare, învățământ, lucrări de laborator, sau medicină. Gradul poate fi, de asemenea, util pentru unii ingineri și oameni care lucrează în industrie, precum și persoanele interesate în anumite domenii ale științei de mediu.

Aplica pentru un Master in chimie on-line la una din numeroasele școli participante.Studierea on-line are o serie de beneficii pentru persoanele care locuiesc departe de instituțiile lor preferate și care preferă studiază pe cont propriu program.

 

Multe instituții din Statele Unite și din întreaga lume oferă de masterat de grade în biologie. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

67 Rezultate din Chimie

University of Salzburg Department of Chemistry and Physical Materials

Societatea noastră se confruntă în prezent cu provocări majore în domeniile energiei, medicinei, ecologiei, construcțiilor și transporturilor. Pentru progrese ulterioare ... [+]

Programe de MSc în Chimie. Master International de Chimie si Fizica MaterialelorCHIMIE ȘI FIZICĂ A MATERIALELOR (CPM) MASTER PROGRAMSocietatea noastră se confruntă în prezent cu provocări majore în domeniile energiei, medicinei, ecologiei, construcțiilor și transporturilor. Pentru progrese ulterioare în aceste domenii cheie, a devenit crucială descoperirea și dezvoltarea unor noi materiale funcționale.ConţinutProgramul de Masterat Chimie și Fizica Materialelor (CPM) oferit la Departamentul de Științe și Fizică Materiale pregătește studenții pentru aceste probleme importante. Acesta este deschis pentru studenții din toate țările și diferite medii științifice.Se concentrează pe sinteza, caracterizarea și prelucrarea materialelor funcționale sintetice și naturale. Prin cursuri atât de bază, cât și prin științe aplicate, acest program oferă studenților o înțelegere completă a influenței pe care proprietățile fizice, chimice și biologice ale materialelor le pot avea asupra integrării lor în dispozitive funcționale și în aplicații reale. Elevii înscriși în acest program vor obține o educație bine rotunjită în domeniul științei materialelor și ingineriei, care să răspundă nevoilor industriei și mediului academic.Cerințe de intrareA B.Sc. o diplomă de studii într-un domeniu sau un studiu echivalent într-o instituție de învățământ postliceal certificată în Austria sau într-o țară străină (fizică, chimie, inginerie, știința materialelor etc.).
ORGANIZAREA ȘI CURSUL DE STUDIUTitlul academic: M.Sc.Durata programului: 3 semestreUnități ECTS: 90Data de începere: Semestrul de iarnă (octombrie) sau de vară (martie)StructuraProgramul CPM Master of Science este un curriculum în limba engleză. Este orientată spre cercetare și are o lungime de trei semestre. Un mix echilibrat de cursuri de bază necesare și module elective oferă un curriculum... [-]
Austria Salzburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of New Haven

Influența chimistilor depășește cu mult domeniul de aplicare al laboratorului. Cu o diplomă în chimie avansată, veți putea să rezolvați problemele din lumea reală. Prin t ... [+]

Influența chimistilor depășește cu mult domeniul de aplicare al laboratorului. Cu o diplomă în chimie avansată, veți putea să rezolvați problemele din lumea reală. Prin transformarea descoperirii de droguri, cercetarea chimiei verzi sau influențarea designului materialelor, veți avea un impact semnificativ asupra oamenilor și a locurilor din întreaga lume.

Pregătiți-vă pentru muncă în cercetare, industrie sau educație

Programul de Chimie al Universității din New Haven este practic, permițându-vă să adoptați o abordare integrată pentru rezolvarea problemelor de chimie din lumea reală și să vă pregătiți pentru o carieră în mai multe domenii.... [-]

Statele Unite ale Americii 300
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kalinga University

Specializarea M. Sc .: Matematică, Chimie, Zoologie, Fizică, Botanică ... [+]

Kalinga University a fost concepută ca un centru de excelență academică. Campiașul de 30 de acri wi-fi a fost proiectat cu atenție pentru a se conforma standardelor mondiale. Blocul Academic este complet aer condiționat și cuprinde spații de birouri pentru membrii facultății, laboratoare informatice, săli de clasă cu cele mai recente facilități audio-vizuale și un auditoriu bine echipat. Blocurile rezidențiale ale studenților le oferă studenților și asigurându-se că studenții dispun de facilități de clasă mondială din camere spațioase dotate cu conexiune la internet, săli de recreere și săli de lectură. Sălile de mese oferă o gamă de bucătării de sănătate pregătite igienic pentru a răspunde cerințelor studenților. Complet fără poluare, campusul se mândrește cu trotuare cu arbori, peluze spațioase, terenuri de joc etc. Universitatea oferă o ambianță perfectă pentru predare, învățare și cercetare. Infrastructura de clasă mondială include un salon modern, o bibliotecă bine aprovizionată și un centru de informare care funcționează non-stop, sală de mese executive / mizerie, cantină, servicii bancare și poștale.... [-]

India Naya Raipur
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

În cadrul Erasmus Mundus, patru importante instituții de învățământ din Europa oferă o comună de Master Erasmus Mundus of Science în Nanoștiință și nanotehnologie. Instituțiile partenere sunt:

KU Leuven, Belgia (coordonator) Chalmers, Tekniska Högskola, Suedia

KU Leuven utilizează un sistem de aplicații online.

Rezultate

Cunoaștere și înțelegere

[-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Programul nostru de Chimie analitică este conceput pentru a oferi o pregătire cuprinzătoare în domeniul chimiei analitice și implementării sale într-o varietate de domeni ... [+]

Programul nostru de Chimie analitică este conceput pentru a oferi o pregătire cuprinzătoare în domeniul chimiei analitice și implementării sale într-o varietate de domenii, inclusiv analize biomedicale, farmaceutice, alimentare și de mediu.

Chimistii analitici evalueaza structura chimica si natura substantelor. Aptitudinile lor sunt necesare pentru o varietate de scopuri, inclusiv dezvoltarea de droguri, analiza criminalistică și toxicologia. Chimistii analitici se pot specializa in domenii variate cum ar fi toxicologia, farmacii si criminalistica.

Ce face un chimist analitic?

Chimistii analitic analizeaza mostrele folosind o serie de tehnici, cum ar fi electro-cromatografia, cromatografia lichida de inalta performanta si spectroscopia. Aceștia sunt angajați de o varietate de organizații din sectorul public și privat și se pot specializa în domenii precum toxicologia, produsele farmaceutice, controlul calității sau criminalistica.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

... [+]

- - - - - - - - - [-]
Statele Unite ale Americii San Luis Obispo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Turku

În pista Materiale de fizică, veți deveni un expert în cercetarea și dezvoltarea de noi materiale în aplicații biomedicale sau electronice. ... [+]

masters.utu.fi

Îmbunătățirea vieții făcând lucruri!În pista Materiale de fizică, veți deveni un expert în cercetarea și dezvoltarea de noi materiale în aplicații biomedicale sau electronice.

Fizica materialelor este una dintre cele patru piese de specializare ale programului de masterat în științe fizice și chimice. Celelalte piese ale programului sunt astronomia și fizica spațiului, chimia materialelor și fizica teoretică.

Veți lucra într-un grup activ de cercetare împreună cu alți studenți, post-docs și cercetători seniori în soluționarea problemelor în ceea ce privește eficiența energetică și furnizarea de medicamente. În plus față de baza teoretică a fizicii materialelor, veți învăța, de asemenea, să utilizați echipamente de cercetare de ultimă generație cu cursuri practice.... [-]

Finlanda Turku
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Programul MS oferă cursuri de teză și non-teze pentru a pregăti persoane fizice pentru carierele distinctive sau căile profesionale. Toți elevii predau cursuri de bază și ... [+]

Programul MS oferă cursuri de teză și non-teze pentru a pregăti persoane fizice pentru carierele distinctive sau căile profesionale. Toți elevii predau cursuri de bază și examene cuprinzătoare în domeniile chimiei analitice, anorganice, organice și fizice.

MS Curs de lucru

Activitățile de curs trebuie să includă cel puțin cinci cursuri de nivel absolvent; Cel puțin patru dintre cursuri trebuie să fie cursuri de bază; Cel puțin trei trebuie să fie oferite de Departamentul de Chimie. Cel puțin două cursuri la nivel de absolvent trebuie să fie luate în afara subdisciplinei elevului și în cel puțin două sub-discipline.

MS Examinări complete

Candidații de gradul MS trebuie să treacă patru examene cuprinzătoare în domeniul chimiei analitice, anorganice, organice și fizice. Aceste examene sunt oferite (pe o perioadă de câteva zile) în toamnă, primăvară și vară; Anunțurile sunt afișate pe buletinele departamentale. Când este pregătit (de obicei, după absolvirea cursului de absolvire corespunzător), un student ar trebui să indice intenția sa de a lua oricare două sau toate cele patru examene în intervalul de timp specificat. Un student poate fi scuzat de la un examen dacă el sau ea a avut rezultate bune într-un curs (cursuri) conexe încheiate în ultimul an. Un student care nu reușește una sau mai multe dintre examenele complete poate repeta examenul (examenele) la următoarea perioadă de examinare programată. Dacă studentul nu reușește a doua oară, nu este permisă nici o altă ocazie de a lua examenul.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Debrecen

Absolvenții programului MSc au cunoștințe semnificative în toate domeniile majore ale chimiei, inclusiv chimie anorganică, organică, fizică, biologică, analitică, structu ... [+]

Discipline academice: Științe naturale

Gradul: Master of Science (MSc)

Calificare: Chimist

Specializări: Chimie sintetică, Chimie analitică, Radiochemie

Durata: 4 semestre

Credite obținute: Gradul de masterat necesită finalizarea a 120 de credite (ETC).

Scopul programului: Scopul acestui program de studiu este de formare avansată a chimiștilor care posedă cunoștințe teoretice și practice în chimie, precum și cunoștințe de bază satisfăcătoare în domenii conexe ale științei (de exemplu, matematică, fizică, informatică, biologie și protecția mediului). Titularii de titlul vor avea abilități și abilități practice - pentru a rezolva problemele chimice apărute fie în aplicații industriale sau de laborator; - să se alăture activ proiectelor de cercetare și dezvoltare în diferite domenii ale chimiei; - să întreprindă studii suplimentare în materie de chimie și cercetare chimică avansată, cu un grad suficient de autonomie.... [-]

Ungaria Debrecen
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Egypt-Japan University of Science and Technology

Institutul BAS oferă cursurile M.Sc. grad cu curriculum în Nanoscience care oferă abilități teoretice și experimentale. Diplomele noastre de absolvent sunt concepute în m ... [+]

NanoSci:

M.Sc. elevii trebuie să completeze cel puțin 36 de ore de credit, în cadrul următoarelor linii directoare:

Curs de lucru de 18 ore de credit, inclusiv două cursuri de bază de 6 ore de credit (3 ore de credit fiecare), trei cursuri elective de 9 ore de credit și un curs bazat pe proiect de învățare de 3 ore de credit.Teza de lucru de 18 ore de credit

M.Sc. studenții trebuie să treacă cu succes 6 cursuri cu trei ore de credit fiecare înainte de a aplica pentru teză.

CursuriCursuri de bază:NAN 501: Bazele nanoștiințeiNAN 502: Sinteza și caracterizarea nanomaterialelorCursuri opționale:

Elevii trebuie să selecteze 3 cursuri de câte 9 ore de credit (câte 3 ore de credit fiecare). Elevii pot selecta, cu ajutorul consilierilor lor academici, cursuri opționale din alte discipline științifice sau de inginerie.... [-]

Egipt Alexandria
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eötvös Loránd University

Scopul acestui program este de a oferi un levelPh.D avansat. cunoașterea în domeniile majore ale chimiei analitice, anorganice, organice și fizice. Programul implică prel ... [+]

Scopul acestui program este de a oferi un levelPh.D avansat. cunoașterea în domeniile majore ale chimiei analitice, anorganice, organice și fizice. Programul implică prelegeri obligatorii și practici de laborator în toate cele patru domenii. (Semi) elective oferă posibilitatea de a transforma conținutul programului în funcție de interes.

Acest program este recomandat candidaților care doresc să-și organizeze propriul program de curs. Un fundal bun în chimie de nivel BSc permite studentului să se concentreze pe subiectul său de interes chiar de la început. Cei mai puțin familiarizați cu chimia de bază trebuie să completeze cursurile de reluare.

În cadrul programului, experiența de cercetare poate fi obținută în cel puțin o disciplină principală de chimie. Abilitățile pot fi dobândite în dezvoltarea și aplicarea ideilor în cadrul unui proiect de cercetare.... [-]

Ungaria District V.
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bayreuth

Chimia mediului se adresează provocărilor globale de astăzi cauzate de creșterea industrializării și supraexploatării resurselor naturale. Contaminarea nu se limitează la ... [+]

Despre

Chimia mediului se adresează provocărilor globale de astăzi cauzate de creșterea industrializării și supraexploatării resurselor naturale. Contaminarea nu se limitează la un compartiment (aer, sol sau apă), ci afectează întregul ecosistem și are adesea o dimensiune politică considerabilă. Cheia gestionării durabile a resurselor viitoare, predicția actuală a impactului și curățarea prudentă a siturilor contaminate din trecut este o înțelegere solidă a Chimiei de Mediu.

Profilul programului de masterat

În programul de masterat de doi ani, învățați să abordați provocările chimice la nivel mondial cu cunoștințe, abilități și experiență dintr-o perspectivă orientată spre aplicații și puternic interdisciplinară. Pe lângă înțelegerea centrală a proceselor din aer, sol și apă, subiecții includ chimie anorganică și organică, microbiologie, toxicologie, analize ecosistemice și interacțiuni umane-mediu. Tutorialele în grupuri mici permit experiența practică a tehnicilor analitice de față în cadrul grupurilor de cercetare individuale și dezvoltarea gândirii și creativității orientate spre soluții. Sunteți instruiți în reflecție critică, abstracție și argumentație logică, precum și comunicare orală și scrisă. Diferitele percepții asupra provocărilor de mediu ale studenților din diferite țări în diferite stadii de dezvoltare și cu medii culturale și socio-economice diferite sunt integrate pentru a înțelege mai bine contextele internaționale.... [-]

Germania Bayreuth
Octombrie 2019
Engleză
Part time
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Memphis

Misiunea noastră este să oferim cetățenilor din Tennessee, națiunii și lumii accesul la metodele, teoria și instrumentele științei chimice moderne și să menținem standard ... [+]

Programe de MSc în Chimie. Despre chimieChimia este adesea menționată drept știința centrală și veți vedea că facultatea noastră, studenții absolvenți și studenții universitari lucrează la interfața dintre Chimie și Biologie, Energie, Mediu, printre altele. Studenții University of Memphis au acces la echipamente avansate de laborator, cum ar fi instrumentele de absorbție atomică cu flacără și cuptor cu grafit, difractometru cu raze X, RMN 500 MHz și un spectru RMN solid de 400 MHz, o HPLC cu spectrometru de masă cu captare ionică liniară ), un UPLC cu triple quadrupole MS și un UPLC cu un cvadrupol de timp de zbor MS, un spectrometru Aviv 410 cu dicroism circular, absorbție și detecție fluorescentă cu titrare, oprire și accesorii de control al temperaturii. În plus, Departamentul de Chimie are mai multe instrumente de gaze și cromatografia cu lichide, precum și facilități de imprimare 3D de ultimă oră.Misiunea noastră este să oferim cetățenilor din Tennessee, națiunii și lumii accesul la metodele, teoria și instrumentele științei chimice moderne și să menținem standardele academice și programele de cercetare comparabile cu University of Memphis ca un oraș major universitate de cercetare. Vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre Departamentul de Chimie .O prezentare generală a curriculumului?Atât Ph.D. și MS în chimie sunt oferite cu concentrații sunt disponibile în chimie analitică, computațională, anorganică, organică și fizică. Ph.D. gradul necesită 72 de ore de credit și gradul MS necesită 30 de ore, ambele aprobate de un comitet consultativ al unui student. Pentru doctorat, studenții vor... [-]
Statele Unite ale Americii Memphis
Contactează şcoala
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northeastern Illinois University

Masteratul în Chimie la Northeastern oferă studii superioare pentru studenții care planifică carieră în industrie, afaceri, predare sau planificare de studii postuniversi ... [+]

Masteratul în Chimie la Northeastern oferă studii superioare pentru studenții care planifică carieră în industrie, afaceri, predare sau planificare de studii postuniversitare suplimentare sau studii profesionale.

Există trei opțiuni disponibile în program:

Separarea științifică Accentul: Studenții din program pot urma accentul pe știință în domeniul separării pentru a se pregăti pentru o carieră în industria farmaceutică, cosmetică și alimentară, precum și laboratoare de mediu.Programul general Accentul: Programul de Accenturi pregătește elevii să intre în școli profesionale sau să-și continue studiile postuniversitare în chimie.Educația în domeniul chimiei Accentul este acordat profesorilor de învățământ la nivel mediu și liceal care au obținut o diplomă de licență în chimie și dețin o certificare / licență de predare pentru a deveni profesori de înaltă calificare instruiți în cunoașterea avansată a cunoștințelor chimice și pedagogice privind predarea științelor în școlile secundare . Ei vor fi, de asemenea, bine pregătiți să efectueze cercetări în domeniul educației chimice sau să predea la colegii de 2 ani.... [-]
Statele Unite ale Americii Avondale
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ghent University - Faculty of Sciences

Datorăm calității actuale a vieții dezvoltărilor științelor exacte în general și, mai precis, chimiei. Chimia a avut și continuă să aibă o influență majoră asupra numeroa ... [+]

Programe de MSc în Chimie. Conținutul cursului

Datorăm calității actuale a vieții dezvoltărilor științelor exacte în general și, mai precis, chimiei. Chimia a avut și continuă să aibă o influență majoră asupra numeroaselor ramuri ale științei, cum ar fi medicina, biologia, agricultura și geologia, dar, de asemenea, se conectează la științe, cum ar fi fizica și matematica, stabilind-o ca o știință cu adevărat centrală. Impactul chimiei este omniprezent în industrie: numeroase domenii ale industriei implică chimie, incluzând de exemplu producția, controlul calității, dar și îmbunătățirea produselor și prelucrarea deșeurilor. Inovația și dezvoltarea de noi produse și procese nu sunt pur și simplu posibile fără o cunoaștere fundamentală a chimiei. Structura materiei și perspectivele asupra proceselor și reacțiilor moleculare contribuie la descoperirile științifice care vor aborda provocările actuale și viitoare.... [-]

Belgia Ghent
Septembrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză