Filter
Masterat în Științe
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Cercetare educațională în Olanda 2019/2020

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat în Științe de Top în Cercetare educațională în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Cercetare educațională, Ţările de Jos

University of Groningen

Științele educației este un domeniu de cercetare multidisciplinar care folosește perspective din psihologia dezvoltării, sociologia educației, economie și elaborarea de p ... [+]

Aveți de gând să continuați în educație și cercetare educațională? Ți-ar plăcea să aprofundezi și să-ți lărgi cunoștințele și abilitățile? Contribuie la știința educației și la îmbunătățirea practicii educaționale?

Științele educației este un domeniu de cercetare multidisciplinar care folosește perspective din psihologia dezvoltării, sociologia educației, economie și elaborarea de politici.

Maestrul nostru vă va pregăti pentru o carieră ca cercetător și profesionist academic, capabil să rezolve o varietate de probleme la fiecare nivel de educație formală. Veți dezvolta cunoștințe vaste în domeniul educației, abilități metodologice pentru cercetarea educației și abilități reflective. Chiar și după master, puteți continua să vă dezvoltați ca profesionist academic.... [-]

Ţările de Jos Groningen
Februarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză