Filter
Masterat în Științe
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Cercetare educațională Europa 2019/2020

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Vezi tot Programe de MSc în Cercetare educațională Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Cercetare educațională, Europa

University of Groningen

Științele educației este un domeniu de cercetare multidisciplinar care folosește perspective din psihologia dezvoltării, sociologia educației, economie și elaborarea de p ... [+]

Aveți de gând să continuați în educație și cercetare educațională? Ți-ar plăcea să aprofundezi și să-ți lărgi cunoștințele și abilitățile? Contribuie la știința educației și la îmbunătățirea practicii educaționale?

Științele educației este un domeniu de cercetare multidisciplinar care folosește perspective din psihologia dezvoltării, sociologia educației, economie și elaborarea de politici.

Maestrul nostru vă va pregăti pentru o carieră ca cercetător și profesionist academic, capabil să rezolve o varietate de probleme la fiecare nivel de educație formală. Veți dezvolta cunoștințe vaste în domeniul educației, abilități metodologice pentru cercetarea educației și abilități reflective. Chiar și după master, puteți continua să vă dezvoltați ca profesionist academic.... [-]

Ţările de Jos Groningen
Februarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Psychology and Educational Studies

... [+]

Comandantul este instruit sistematic și profund, este competent in traducerea rezultatelor cercetării în practicile educaționale și este instruit să abordeze probleme de educație în practica de clasă și școala într-un mod științific și de a da o justificare pentru abordarea lui / ei.

Maestrul demonstrează îngrijorarea și angajamentul față de educația copiilor și adulților și o îngrijire și atenție iubitoare pentru abilitățile de învățare ale fiecărei persoane.

[-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză