close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Arte culinare

Elevii care doresc să-și continue studiile după finalizarea studiilor pot dori să studieze un master în știință. Acest program postuniversitar sporește aptitudinile și cunoștințele din domeniul lor de studiu, ceea ce contribuie la îmbunătățirea perspectivelor de carieră. Un student potențial se poate întreba: ce este un MSc în Arte culinare? Acesta este gradul perfect pentru… Citeste mai mult

Elevii care doresc să-și continue studiile după finalizarea studiilor pot dori să studieze un master în știință. Acest program postuniversitar sporește aptitudinile și cunoștințele din domeniul lor de studiu, ceea ce contribuie la îmbunătățirea perspectivelor de carieră.

Un student potențial se poate întreba: ce este un MSc în Arte culinare? Acesta este gradul perfect pentru studenții care sunt interesați să devină un bucătar-șef, sau doresc să lucreze într-o altă capacitate cu alimente. În timp ce unele programe oferă un curriculum larg, altele se concentrează pe bucătăria specială și pe stilurile de gătit. Cursurile implică studiul teoretic, se ocupă de ateliere practice și practici reale în anumite hoteluri și restaurante. Exemple de clase includ designul produselor alimentare, chimia de bază, nutriția, perechea de vinuri și tehnicile de degustare.

Învățați cum să pregătiți mese sănătoase și de casă este unul dintre avantajele obținerii unui Master în Arte culinare, indiferent dacă sunteți la serviciu sau acasă. Mai mult, diploma pregătește studenții să se comercializeze pentru a-și putea prezenta abilitățile într-un mediu competitiv. Oportunități de muncă există, de asemenea, în numeroase instituții internaționale.

Elevii care doresc să călătorească vor aprecia acest grad, deoarece există școli culinare din întreaga lume. Deoarece fiecare program variază, costurile de școlarizare și de consiliu vor fi diferite de la o instituție la alta. Contactați direct școala pentru a afla cât va costa să obțineți diploma.

Deși nu este dificil să găsești o slujbă generală în restaurant, este competitivă să găsești o poziție mai înaltă în poli. Un Master în Arte culinare pregătește absolvenți pentru cariere de mare cerere în industria alimentară. Acestea includ brutari, bucătari gastronomici și manageri de bucătărie / restaurant. Pentru cei cu un spirit antreprenorial, acest grad poate duce, de asemenea, la deținerea și exploatarea unui restaurant.

Puteți începe imediat să găsiți calea artelor culinare perfecte imediat prin cercetarea bazei noastre de date online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Clemson University College of Agriculture, Forestry and Life Sciences
Clemson, Statele Unite ale Americii

Opțiunea tezei de cercetare MS necesită un minim de 24 de ore de credit pentru cursuri și 6 ore de credit de cercetare (FDSC 8910 sau NUTR 8910). Cursurile de bază includ FDSC ... +

Opțiunea tezei de cercetare MS necesită un minim de 24 de ore de credit pentru cursuri și 6 ore de credit de cercetare (FDSC 8910 sau NUTR 8910). Cursurile de bază includ FDSC 8100, FDSC 8510 (sau NUTR 8510), NUTR 8030, STAT 8010, orele de credit suplimentare pentru cursurile de nivel avansat pot include cursuri de știință alimentară sau în domenii precum chimie, nutriție, biochimie, științe animale și veterinare, microbiologie, statistici sau biologie celulară. Numai cursurile de nivel 6000 și superioare pot fi utilizate pentru creditul absolvent și cel puțin o jumătate din cele 24 de ore de curs trebuie să fie de nivel 8000 sau mai mare. Cursurile preliminare trebuie să fie finalizate înainte de admiterea ca student absolvent, în timp ce cursurile de corespondență pot fi luate concomitent, dar trebuie finalizate înainte de primirea masterului. În plus, este necesar un GPA minim de 3.0 pentru a menține o bună calitate academică și pentru a fi eligibil pentru absolvire. Cursurile trebuie să fie aprobate de către comitetul absolvent al fiecărui student, care este format dintr-un consilier major și cel puțin alte două facultăți. Studentul trebuie să finalizeze un proiect de cercetare aprofundat, să apere teza de cercetare în fața comitetului și să finalizeze o teză aprobată de comitet și de școala absolventă. -
MSc
Engleză
Sept 2021
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici