MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Antreprenoriat în România 2020

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Studiile de antreprenoriat sunt concepute pentru persoanele care doresc să înceapă sau să conducă o afacere. Un astfel de program îi poate învăța pe studenți cum să acționeze și să gândească în mod antreprenorial, dar și cum să evite greșelile comune.

Calificărilor universitare românești extrem de apreciat și recunoscut în Europa și nu numai, cele mai mici taxe de școlarizare și costurile de viață din Europa. Românii au o istorie veche și bogată, mai ales în capitala București, cu cele 2 milioane de oameni. Studenții străini care doresc să studieze în România se poate aplica fie la Ministerul Educației și Cercetării sau a ales universitate românească, în scopul de a primi scrisoarea de acceptare.

Programe de Masterat în Științe de Top în Antreprenoriat în România 2020

1 Rezultate din Antreprenoriat, România Filter

MSc în afaceri internaționale și a spiritului antreprenorial

Romanian-American University
MSc
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

O Master în Afaceri Internaționale și de program antreprenoriat, Oferite de Școala de Afaceri Intern si International, bancar și financiar, este un program de doi ani, care de ...

Citeste mai mult