MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Antreprenoriat în Olanda 2020

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Antreprenoriatul este avilitatea și dorința de a dezvolta o afacere în ciuda oricăror riscuri implicate, cu scopul de a obține un profit. Un program de antreprenoriat este excelent pentru cei care doresc să înceapă o afacere și să învețe să dezvolte și să conducă o întreprindere.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Masterat în Științe de Top în Antreprenoriat în Olanda 2020

2 Rezultate din Antreprenoriat, Ţările de Jos Filter

Master în dezvoltarea afacerilor și spirit antreprenorial

Utrecht University
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Master of Business de Dezvoltare și Antreprenoriat oferă instrumente analitice și abilități pentru dezvoltarea de noi afaceri în organizații stabilite și noi. Programul oferă ...

Citeste mai mult

Antreprenoriat (Master in Business Administration)

VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration
MSc
<
Normă întreagă
Campus

Antreprenoriatul este o stare de spirit. Este 's despre transformarea oportunităţi în acţiune.

Citeste mai mult