MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Antreprenoriat 2020 în Statele Unite ale Manchester în Marea Britanie

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Studiile de antreprenoriat sunt concepute pentru persoanele care doresc să înceapă sau să conducă o afacere. Un astfel de program îi poate învăța pe studenți cum să acționeze și să gândească în mod antreprenorial, dar și cum să evite greșelile comune.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Manchester este cunoscut pentru arhitectura sa și a doua cea mai mare zonă urbană din Marea Britanie, de 5 ori mai mare decât orașul în sine. Există doar trei universități, dar au în total 73 de mii de studenți.

Solicită Informații Programe de MSc în Antreprenoriat în Statele Unite ale Manchester în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Antreprenoriat, Manchester Filter

Master în managementul inovației și antreprenoriat

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Managementul inovării și antreprenoriatul MSc este un curs de maste interesant oferit de Alliance Manchester Business School - cel mai mare număr de cercetători inovatori din ...

Citeste mai mult