MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Antreprenoriat 2020 în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Antreprenoriatul este avilitatea și dorința de a dezvolta o afacere în ciuda oricăror riscuri implicate, cu scopul de a obține un profit. Un program de antreprenoriat este excelent pentru cei care doresc să înceapă o afacere și să învețe să dezvolte și să conducă o întreprindere.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Nottingham este cunoscut pentru legenda lui Robin Hood, două teatre mari și mai multe muzee și galerii. Este, de asemenea, acasa, la doua universitati care au peste 60 de mii de studenți, 12 mii dintre care sunt internaționale.

Solicită Informații Programe de MSc în Antreprenoriat în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie 2020

3 Rezultate din Antreprenoriat, Nottingham Filter

Master în Inginerie Electrică și Electronică și Antreprenoriat

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest curs, în colaborare cu Școala de Afaceri, se axează pe comercializarea noilor tehnologii.

Citeste mai mult

Masterat Antreprenoriat

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Gradul nostru inovativ și unic de Master în Antreprenoriat vizează studenții din orice disciplină academică care doresc să devină antreprenori în viitor sau cei care doresc să ...

Citeste mai mult

MSc Energie Durabilă și Antreprenoriat

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest curs vă poate oferi abilități avansate în domeniul energiei regenerabile, al eficienței energetice și al afacerilor.

Citeste mai mult