MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Antreprenoriat în Hong Kong 2020/2021

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Antreprenoriatul este avilitatea și dorința de a dezvolta o afacere în ciuda oricăror riscuri implicate, cu scopul de a obține un profit. Un program de antreprenoriat este excelent pentru cei care doresc să înceapă o afacere și să învețe să dezvolte și să conducă o întreprindere.

Hong Kong, aflat pe coasta de sud a Chinei, țara este unul din cele două regiuni administrative speciale din Republica Populară Chineză. Învățământului superior Hong Kong 's este plasat în structura Anglia, precum și sistemele internaționale. Acesta este gestionat de către țara 's Biroului Educației.

Programe de Masterat în Științe de Top în Antreprenoriat în Hong Kong 2020/2021

2 Rezultate din Antreprenoriat, Hong Kong Filter

MSc Enterprise Management

Aston Institute
MSc
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

În mediul de afaceri din ce în ce mai competitiv, există o cerere mare de creativitate, inovație și unicitate - și o cerere din ce în ce mai mare pentru întreprinderi să fie î ...

Citeste mai mult

Master of Science în Inovare și Antreprenoriat în Afaceri (MScBIE)

香港嶺南大學
MSc
Sept 2021
<
Normă întreagă
30 Apr. 2021
Chinez
Campus

Scopul principal al programului este de a permite studenților o mai bună înțelegere a politicilor, proceselor, regulilor și dezvoltarea inovației și antreprenoriatului în Chin ...

Citeste mai mult