MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Antreprenoriat în Finlanda 2020

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Într-un program de antreprenoriat studenții pot afla mai multe despre ceea ce este nevoie pentru a dezvolta și a conduce o afacere. Greșelile obișnuite, precum și practicile de succes pot fi discutate în detaliu, iar cursurile pot acoperi subiecte precum inovare, team building și conducere.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Programe de Masterat în Științe de Top în Antreprenoriat în Finlanda 2020

2 Rezultate din Antreprenoriat, Finlanda Filter

Programul de Master în Afaceri Internaționale și Antreprenoriat (MIBE)

LUT University
MSc
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
20 Ian 2021
Engleză
Campus

În acest program, veți dezvolta competențe antreprenoriale pentru crearea unei noi afaceri și conducerea creșterii sale pe piețele internaționale. Programul vă oferă tot ceea ...

Citeste mai mult

Master of Science în Antreprenoriat și Managementul Inovării

Aalto University
MSc
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul de Master în Antreprenoriat și Managementul Inovării (EIM) oferă studenților o atitudine antreprenorială și un set de abilități care îi poate ajuta să creeze noi afa ...

Citeste mai mult