Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează 73 Programe de MSc în Antreprenoriat

Un Master of Science (MSc) grad este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat după finalizarea cursuri concentrat. Multe universități din întreaga lume oferă programe academice de Master, iar acestea sunt în principal legate de științe, medicină, inginerie sau. Cerințele pentru înscrierea într-un program de Master includ adesea finalizarea o diplomă de licență, finalizarea cu succes a examenelor de calificare, și, în unele cazuri, referințe de la profesioniști în domenii conexe.

Master în Antreprenoriat este rapid câștigă același statut ca Master of Business Administration a detinut timp de mai mulți ani. Acest grad este o reflectare a atitudinilor pe care mulți studenți au față de locul de muncă. Mai multe absolvenți sunt în speranța de a fi propriul lor sef, mai degrabă decât găsirea unei poziții de lucru pentru interesele altora.Lucrările necesare pentru a finaliza acest grad de obicei, se concentrează pe elementele de bază de a deține o afacere, recunoașterea stării ecosistemelor locale, dezvoltarea tehnologiei, și abilitățile de marketing. Programele pot include cursuri, cum ar fi managementul de risc personal, managementul resurselor umane, și alte clase de conducere antreprenoriat și management.

Există mai multe stimulente care fac apel la studenții care aleg Master în programul de antreprenoriat. Acestea includ dezvoltarea de abilitățile și cunoștințele necesare pentru a dedica o gamă largă de informații într-un plan concentrat, de specialitate. Programul de antreprenoriat este versatil și pregătește pe elevi să completeze mai multe roluri în lumea afacerilor. Multe programe oferă acces la antreprenori de succes și alți lideri de afaceri influent.

Costurile de participarea la acest program variază foarte mult în întreaga lume.Acei studenți care sunt interesați în înscrierea într-un program de un an trebuie să contacteze instituțiile individuale de înregistrare specific și defalcarea costurilor de inscriere.

Unul dintre principalele avantaje pentru a câștiga Master în Antreprenoriat este capacitatea absolventului de a alege tipul de afacere el sau ea operează. Cu acest grad avansat absolventul trebuie să fie pregătiți pentru a deschide un magazin, o afacere orientata spre servicii, sau de a folosi o afacere de un alt fel. Gradul ar trebui, de asemenea, pregătit elevii pentru succes în lumea afacerilor, în general. Unele titluri de locuri de muncă, altele decât proprietarul și CEO, ar putea include manager de afaceri, recrutor corporativ, analist management, marketing cercetarea analist, și manager de resurse umane.

 

Revedeți informațiile despre mai multe programe diferite din întreaga lume, prin intermediul bazei de date extinse.Opțiuni pentru școală includ adesea programe online și la distanță, precum și tradiționale pe programe de campus. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citeste mai mult Citește mai puţin

73 Rezultate din Antreprenoriat

GISMA Business School

Grenoble MSc Inovare, strategie ... [+]

Grenoble MSc Inovare, Strategie și Antreprenoriat

Grenoble MSc Inovare, strategie

MSc ISE permite studenților să participe la un caz de afaceri live cu o companie reală, o resedință de studiu internațional și o varietate de ateliere de lucru.

Acest program este studiat pe parcursul a doi ani, un an universitar (campus) Final Management Project (FMP) (12 luni paralel cu un stagiu sau cu normă întreagă). Clasele germane gratuite pentru toți studenții. Planuri de plată flexibile disponibile!

Cine este MSc Inovare, Strategie

Acest program a fost conceput pentru absolvenții recenți, managerii și / sau antreprenorii care doresc să producă modele de afaceri inovatoare și să urmărească oportunități în afaceri și tehnologie.... [-]

Germania Berlin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Maryland Baltimore

Aveți o idee mare să schimbați lumea? Maeștrii de Știință în Sănătate și Inovare Socială îi provoacă pe studenți să exploreze și să aplice principiile inovării, spiritulu ... [+]

Aveți o idee mare să schimbați lumea? Maeștrii de Știință în Sănătate și Inovare Socială îi provoacă pe studenți să exploreze și să aplice principiile inovării, spiritului antreprenorial și gândirii de proiectare pentru a rezolva provocările complexe legate de sănătate și sociale.

Până la sfârșitul acestui program, elevii vor putea să-și lanseze propriile start-up-uri, să examineze și să influențeze inovarea în cadrul organizațiilor existente și să înțeleagă cum poate fi realizată schimbarea prin examinarea politicilor și a reglementărilor. Există trei concentrații: Știința Sănătății, Experiența Utilizatorilor (UX) și Antreprenoriatul Biomedical. Prin aceste concentrații, elevii vor fi pregătiți să facă față diferitelor provocări sociale și de sănătate alese de ei, cu un curriculum de bază bazat pe metode de gândire de proiectare, principii de afaceri și cercetare de piață.... [-]

Statele Unite ale Americii Baltimore
August 2019
Engleză
La zi
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management

Comercializarea cu succes a tehnologiei necesită nu numai o înțelegere tehnică, dar, de asemenea, o fundație de bază în management care acoperă aduce produsul pe piață pr ... [+]

Master of Science în Tehnologie Comercializare și antreprenoriat

Comercializarea cu succes a tehnologiei necesită nu numai o înțelegere tehnică, dar, de asemenea, o fundație de bază în management care acoperă aduce produsul pe piață prin dezvoltarea unui plan de afaceri, obținerea de fonduri, de personal și gestionarea întreprinderii, și înțelegerea modului în care să valorifice și proteja proprietatea intelectuală. Scopul Lally School TC & E programului este de a pregăti o nouă generație de antreprenori de tehnologie care au o înțelegere avansată a tehnologiei, o înțelegere fundamentală a funcțiilor comerciale și de analiză, precum și experiență practică în procesul de inovare și comercializare tehnologică. Acest program unic este o colaborare interdisciplinară între Școala Lally de Management, alte 11 departamente de la Rensselaer, și Albany Facultatea de Drept. Tinerilor absolventi de facultati ia de management de bază și credite de drept și se specializează în profunzime în studii avansate într-un domeniu de design tehnologie, stiinta sau produs. Studenții selectați pentru această cale se pot combina studiile într-o disciplină cu tehnologie de management. După ce a primit o diplomă de BS, ele pot continua pentru o suplimentare de 30 de credite pentru a câștiga un grad de SM. Curriculum Master o de un an, 30 de credit MS în Management concentrându-se pe TC & E. Elevii se alătura cu un grup de studenți absolvenți care înțeleg elementele de bază ale unei științe sau tehnologie specifică, și continua studiile avansate în tehnologie în timp ce de învățare de bază de management, care se... [-]

Statele Unite ale Americii Troy
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Tampa - Sykes College of Business

... [+]

O

Ucenicie:

[-]
Statele Unite ale Americii Tampa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Scopul acestui program este de a oferi studenților cunoștințele și aptitudinile esențiale pentru a începe și a gestiona noi corporații și organizații antreprenoriale. ... [+]

Scopul acestui program este de a oferi studenților cunoștințele și aptitudinile esențiale pentru a începe și a gestiona noi corporații și organizații antreprenoriale.

Este conceput ca o Pathway excelentă de studiu pentru persoanele care doresc să-și înființeze și să-și gestioneze propria afacere, să își asume un rol antreprenorial în organizații mari, întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) și să sprijine dezvoltarea întreprinderilor nou înființate mediu de afaceri.

Programul va oferi, de asemenea, o bază solidă pentru cei care doresc să continue cercetarea în domeniile afacerilor, managementului și antreprenoriatului.

Caracteristici cheieUn accent puternic pe învățarea experiențială și autentică pentru ca studenții să dobândească experiența de primă mână cu privire la modul în care întreprinzătorii și directorii de afaceri iau decizii în contextul vieții reale.Un accent pe dezvoltarea unei game de competențe generice, cum ar fi gândirea creativă, luarea deciziilor, comunicarea interpersonală și lucrul în echipă, care sunt astăzi foarte necesare în contextul dinamic al afacerilor.Un proiect unic de masterat care poate fi adaptat în diferite formate, inclusiv un proiect bazat pe companie, un plan extins de inițiere a afacerii sau o disertație tradițională care să corespundă aspirațiilor profesionale individuale.Activități de învățare complementare oferite de noul Centrul pentru Inovare și Antreprenoriat Wu Jieh Yee, care include un program de pre-incubare, finanțare de semințe, mentorat de start, precum și diverse evenimente de networking.Moduri de studiu... [-]
Hong Kong
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

Programul nostru de antreprenoriat este numit Masters of Science Knowledge-Based Antreprenoriat, abreviate ca KBE. Programul este sprijinit de Regiunea Västra Götaland ... [+]

Limba de predare: engleză

Programul nostru de antreprenoriat este numit Masters of Science Knowledge-Based Antreprenoriat, abreviate ca KBE. Programul este sprijinit de Regiunea Västra Götaland (VGR). VGR este inițiative de co-finanțare pentru a promova creșterea și dezvoltarea în Västra Götaland. Scopul inițiativei este de a promova proiecte antreprenoriale cu potențial internațional.

Antreprenoriatul a devenit un cuvânt la modă, de semnalizare necesitatea societății de a transforma, prin idei noi și noi organizații. Cuvântul ridică asociații de a începe o mică companie -și unii dintre absolventii nostri face acest lucru - în timp ce alții lucrează cu privire la procesele de schimbare sau de dezvoltare de noi afaceri în companii mari și de ordine publică. A deveni un antreprenor este, de asemenea, o minte-set despre a fi capabil să facă față schimbărilor, printr-o înțelegere sistematică a ceea ce se poate lucra, sau nu, precum și interacțiunile dintre societate și societatea înconjurătoare.... [-]

Suedia Gothenburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Yeshiva University

MS în managementul biotehnologiei și antreprenoriat la Școala Yeshiva University Katz Scoala din New York City este un program de master interdisciplinar care poduri știi ... [+]

Școala Katz / Kelly Milnes

De la comercializarea materialului genetic modificat de CRISPR la dezvoltarea culturilor rezistente la pesticide, inovațiile în biotehnologie influențează pozitiv și rapid viitorul omenirii în domeniile sănătății, alimentelor și combustibilului. Prin MS MS în managementul biotehnologiei și antreprenoriat, elevii au posibilitatea de a-și ascuți cunoștințele și de a aplica principiile științelor biologice în timp ce își construiesc strădania de afaceri. Ei vor învăța, evalua și dezvolta abilitatea de a lua o idee de la un concept până la crearea unui produs comercial care utilizează metode științifice de proiectare și modele financiare, etice, de afaceri și IP de management al sunetului.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Syracuse University - Whitman School of Management

Noastre de 30 de credite MS în antreprenoriat ... [+]

Prezentare generală

Conținut în mod corespunzător printre națiunile cele mai bune, atât pentru programele de licență și postuniversitare, antreprenoriatul și întreprinderile emergente (EEE) este un program emblematic al școlii Whitman. Programul de absolvent a fost clasat pe locul # 17 în 2016 US News

Antreprenoriatul de succes necesită perseverență pentru a rămâne pe curs și combinația potrivită de creativitate, pasiune, instinct și cunoaștere. Noastre de 30 de credite MS în antreprenoriat

CurriculumBusiness Foundation (15 ore de credit)Bazele Antreprenoriatului (3)Crearea valorii clientului (1.5)Înțelegerea situațiilor financiare (1.5)Contabilizarea deciziilor manageriale (1.5)Recunoașterea și ideea de oportunități (1.5)Strategia competitivă (1.5)Piețele financiareFundamentele managementului financiar (1.5)Comportamentul în organizații (1.5)Întreprinzător Core (12 ore de credit)... [-]
Statele Unite ale Americii Syracuse
Septembrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Babson College

Babson Master of Science în Management în Leadership Antreprenorial (MSEL) este piatra de temelie a unei cariere de succes în managementul afacerilor. De-a lungul program ... [+]

Programe de MSc în Antreprenoriat. Obțineți încredere și creativitate

Babson Master of Science în Management în Leadership Antreprenorial (MSEL) este piatra de temelie a unei cariere de succes în managementul afacerilor. De-a lungul programului full-time, de nouă luni, să colaboreze și să învețe un grup extrem de divers de colegi de clasă. Cohorta dvs. va aborda provocările din lumea reală prin învățarea experiențială - creând o nouă afacere, consultând o organizație pentru a-și rezolva problema de afaceri și explorând peisajul global al afacerilor în timpul unui curs în străinătate. Veți ieși din program cu abilități de vârf și abilități de rezolvare a problemelor care vă vor pregăti să conduceți cu încredere.... [-]

Statele Unite ale Americii Wellesley
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 34 în lumea antreprenoriatului (Eduniversal 2018), Master în Antreprenoriat oferit de Trinity College Dublin este destinat celor ... [+]

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 34 în lumea antreprenoriatului (Eduniversal 2018), Master în Antreprenoriat oferit de Trinity College Dublin este destinat celor care au o mentalitate antreprenorială. Acest program va dota studenții cu cunoștințe de specialitate și abilitatea practică de a începe sau de a sprijini afacerile noi și existente.

Informații despre program

Acest program este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele de specialitate și capacitatea practică de a începe sau de a sprijini noi afaceri. Cu o concentrare accentuată pe antreprenoriatul tehnologic și internațional, studenții vor învăța cum să exceleze în inițierea de noi inițiative, sprijinirea și finanțarea întreprinderilor sau utilizarea unei mentalități antreprenoriale și a unei abordări în întreprinderile existente care caută o creștere economică.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Gradul nostru inovativ și unic de Master în Antreprenoriat vizează studenții din orice disciplină academică care doresc să devină antreprenori în viitor sau cei care dore ... [+]

Gradul nostru inovativ și unic de Master în Antreprenoriat vizează studenții din orice disciplină academică care doresc să devină antreprenori în viitor sau cei care doresc să-și preia afacerea de familie. Acest curs combină teoria academică riguroasă cu abilitățile practice, experiența practică și rețelele valoroase de care aveți nevoie pentru a vă face succesul în afaceri.

Scopul cursului este de a stimula inovația și crearea de valoare, oferindu-vă cunoștințele, abilitățile și capacitățile pentru a crea și a conduce start-up-uri de succes. Veți dezvolta o bază solidă pentru construirea și gestionarea funcțiilor cheie ale unei noi societăți. Vă vom expune la rețelele și oportunitățile de investiții de care veți avea nevoie pentru a obține ideile de pe teren și există chiar șansa de a accesa finanțarea pentru semințe direct de la Școala de Afaceri.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Philadelphia University + Thomas Jefferson University

Programul MSGFE oferă studenților experiență valoroasă de la o facultate de profesioniști din industrie și beneficiază de un accent pe dezvoltarea modă la nivel mondial ș ... [+]

Programul MSGFE oferă studenților experiență valoroasă de la o facultate de profesioniști din industrie și beneficiază de un accent pe dezvoltarea modă la nivel mondial și o apreciere a ecosistemelor de îmbrăcăminte de-a lungul lanțului valoric. Programul are opțiuni full-și part-time pentru profesioniști care lucrează și salută aplicații din toate mediile academice.

Solicitanții interesați din toate disciplinele sunt încurajați să aplice.

Cursurile Fundației noastre de modă globală pregătesc studenții fără studii de afaceri și / sau de modă pentru cursurile MSGFE.

[-]
Statele Unite ale Americii Philadelphia
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath Online

Îndrumați-vă abilitățile antreprenoriale și conduceți propriile inițiative de afaceri cu Universitatea din Bath a programului de management și inovație antreprenorial onl ... [+]

Împliniți-vă abilitățile antreprenoriale și conduceți propriile inițiative de afaceri cu Universitatea din Bath a programului de management antreprenorial online și de inovație. Testați-vă ideile antreprenoriale cu îndrumarea unor lectori specialiști și vă inspirați de vorbitorii invitați să vă conducă propriile inițiative de afaceri.

Învățare online interactivă

Aducerea on-line a managementului de succes în domeniul antreprenorialului și a inovației, tehnologia virtuală a claselor face ca cursul să fie imersiv ca cursul pe șantier și aduce beneficiul suplimentar de a vă putea adapta gradul în jurul vieții voastre profesionale și personale. Deci, ori de câte ori alegeți să studiați, veți fi întotdeauna implicați în învățământul condus de cercetare și veți avea sprijinul deplin al lectorilor de renume mondial.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northumbria University London Campus

Căutați o diplomă de masterat concentrată asupra afacerilor, care vă va îmbunătăți capacitatea de angajare? Cursul MSc Business cu Antreprenoriatul dezvoltă abilități amp ... [+]

Data de începere: septembrie, ianuarie, mai

Taxe de școlarizare (2018/19): Marea Britanie / UE: £ 9.995 Internațional: £ 14.500

Prezentare generală

Căutați o diplomă de masterat concentrată asupra afacerilor, care vă va îmbunătăți capacitatea de angajare? Cursul MSc Business cu Antreprenoriatul dezvoltă abilități ample de afaceri, oferind în același timp o Pathway specialitate în spiritul antreprenorial care începe după primul semestru.

Modulele de specialitate acoperă procesul și practica antreprenoriatului, precum și problemele contemporane în spiritul antreprenorial. Cursul culminează fie cu o dizertație, fie cu un proiect de masterat. Acest curs vă va face un candidat extrem de căutat, deoarece angajatorii sunt dornici să recruteze oameni care pot reuni resursele pentru a realiza schimbări profunde și pentru a conduce noi inițiative.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ALBA Graduate Business School

Acest program revolutionar si captivant dezvolta abilitati antreprenoriale, cunostinte si experienta. Schimbarea regulilor jocului de educație pentru întreprinderi, gradu ... [+]

Master în Antreprenoriat

Acest program revolutionar si captivant dezvolta abilitati antreprenoriale, cunostinte si experienta. Schimbarea regulilor jocului de educație pentru întreprinderi, gradul pregătește cursanții să trăiască, să practice, să stăpânească și să creeze antreprenoriat.

Master în Antreprenoriat este construit pe conceptul de Efectuare , o logică a expertizei antreprenoriale pe care atât antreprenorii începători și antreprenori experimentați pot folosi în faza de pornire extrem de imprevizibilă a unei întreprinderi pentru a reduce costurile de eșec pentru antreprenor.

Master în Antreprenoriat este o experiență care are loc atât în ​​lumea reală a antreprenorului, cât și în cadrul sălilor de clasă " Business Unusual " ale ALBA, echilibrând practica antreprenoriatului cu stăpânirea conceptelor de bază. De la generarea de idei creative la lansarea "întâmplărilor" inovatoare, de la construirea unui model de afaceri puternic la o planificare financiară detaliată, MSc în Antreprenoriat pregătește participanții pentru crearea și conducerea noilor aventuri ale viitorului.... [-]

Grecia Athens
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză