69 MSc Programe în Analiză de afaceri în Europa for 2024

MSc Programe în Analiză de afaceri în Europa for 2024Filter
    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Cursul Master Analysis Business and Strategic Management se concentrează pe probleme reale de management internațional și cum să le rezolvi. Un element cheie al cursului este proiectul nostru unic orientat către clienți, care vă permite să vă puneți în practică învățarea.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul vă va pregăti pe deplin pentru următoarea etapă din carieră. Veți lucra în grupuri multidisciplinare pe proiecte de date mari și analize de date, veți dezvolta proiecte de analiză de date folosind Python și R, veți proiecta proiecte de date mari și date, inclusiv Spark și AWS și veți obține o înțelegere specializată a modului în care sunt utilizate datele mari și datele de analiză în finanțe, marketing și retail.

    • Paphos, Cipru

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de Master of Science in Business Analytics (MSBA) pregătește studenții cu cunoștințe, instrumente și abilități pentru a analiza datele mari, pentru a lua decizii de afaceri eficiente, pentru a îmbunătăți performanța, a crea valoare comună și a permite transformarea digitală de la organizații de bază la cele inteligente. Absolvenții programului vor învăța diferitele procese de analiză a datelor de la gestionarea, modelarea, analizarea, vizualizarea și recomandarea de soluții la provocările din diferite domenii.

    • Potsdam, Germania
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Noile valuri de inovații în jurul serviciilor analitice au avut un impact semnificativ asupra afacerilor și tehnologiei în ultimii ani. În acest program de master, veți învăța toate abilitățile relevante de știință a datelor care sunt solicitate în toate industriile de pe piața muncii de astăzi. Prelegerile noastre acoperă metodele relevante în analiza datelor și învățarea automată, cum ar fi metodele de grupare, modelarea predictivă și învățarea profundă. Prelegerile despre ingineria datelor și cloud computing se concentrează pe aceste aspecte. Aplicarea practică a analizei datelor pentru deciziile de afaceri și apariția de noi domenii de afaceri prin intermediul datelor și al digitizării reprezintă un alt obiectiv central în timpul cursului.

    • Geneva, Elveţia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Pregătirea studenților ca noua generație de manageri care înțeleg datele și sunt fluenți în luarea deciziilor bazate pe date pentru a rezolva probleme reale cu Big Data în lumea digitală de astăzi. Opțional al doilea master cu Universitatea din Boston, SUA (9 luni)

    • Barcelona, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master of Science (MSc) în Business Analytics este extrem de practic, oferind experiență practică și aplicații din lumea reală pentru a se asigura că studenții își pot aplica imediat abilitățile la locul de muncă. Bucurați-vă de o gamă largă de evenimente și activități care depășesc sala de clasă, participând la evenimente din industrie, ateliere și activități sociale și culturale, toate în vibrantul oraș Barcelona!

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Creșterea volumului, varietății și vitezei datelor creează oportunități pentru companii de a îmbunătăți procesul decizional și de a dezvolta noi produse și servicii bazate pe date. MSc Business Analytics a fost dezvoltat pentru a satisface cererea de profesioniști calificați, care posedă expertiza necesară pentru a realiza soluții de analiză de afaceri end-to-end și sunt echipate pentru a utiliza datele în scopuri de luare a deciziilor de afaceri.

    • Online United Kingdom

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Acest grad 100% online și part-time MSc Business and Management (Business Analytics) vă va dezvolta abilitățile analitice și vă va permite să luați decizii strategice pentru a îmbunătăți performanța în toate domeniile de activitate, de la marketing și vânzări la dezvoltarea de produse și nu numai. Prin intermediul online și part-time MSc Business and Management (Business Analytics), veți câștiga încredere în gestionarea datelor, îmbunătățind în același timp abilitățile manageriale ale afacerii. Veți acoperi o serie de subiecte, inclusiv teoria care stă la baza gestionării datelor și a cunoștințelor și gama de metodologii statistice disponibile pentru analiza și rezolvarea problemelor de afaceri.

    • Berlin, Germania

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în managementul tehnologiei informației vă va ajuta să evaluați impactul IT în afaceri în societate și impactul modelelor de afaceri emergente, permițând studenților să răspundă proactiv provocărilor dinamice prin conceperea și implementarea de noi strategii tehnologice. În calitate de student la acest curs, veți avea ocazia să vă dezvoltați cunoștințele despre o serie de domenii de bază de afaceri și abilități de management IT.

    • Online

    Part time

    27 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obțineți un avantaj competitiv în cariera dvs. prin dezvoltarea abilităților de management al afacerilor și de analiză a datelor tehnice necesare pentru a obține rezultate strategice pentru compania dvs. cu cursul online MSc Business Analytics de la Universitatea din Bath. Livrat de Bath School of Management, acreditat de EQUIS și AMBA, acest curs oferă acces la experți din industrie și de formare care sunt de neprețuit pentru gestionarea practică a datelor, extragerea datelor și pregătirea analizei datelor. Aceasta include accesul la software de ultimă oră și instrumente analitice prin parteneriatul Universității din Bath cu IBM.

    • Online

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Ești pregătit să devii un lider în managementul schimbării cu o abordare digitală? Revoluția digitală a creat un mediu de afaceri care se schimbă rapid, se extinde și se adaptează. Ai putea conduce o afacere care să călătorească pe valurile transformării digitale? Ați putea gestiona tranziția către un mediu de lucru agil, deoarece normele de lucru continuă să se schimbe? Dacă da, MSc nostru în transformare digitală a afacerilor este pentru tine. În timpul acestui curs, veți dezvolta abilități de management strategic, care sunt foarte căutate în spațiul digital – de la managementul lanțului de aprovizionare digital la analiza „big data”, la gestionarea tehnologiilor bazate pe cloud.

    • Châteauroux, Franţa
    • Baar, Elveţia

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Big Data Analytics a apărut ca o disciplină care pune accent pe dezvoltarea de programe avansate de computer bazate pe date, care pot accesa date din întreaga lume. Instrumentele, tehnicile și o multitudine de tehnici de analiză a datelor au oferit companiilor modalități alarmante de a analiza datele și de a dezvălui informații. .

    • Sheffield, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Dezvoltați abilități în tehnologiile de date mari, analiză și software standard din industrie pentru a lucra în fruntea acestei industrii în expansiune rapidă. Învață să folosești software-ul lider în industrie, inclusiv SAS, R, Python și ecosistemul Apache Hadoop Obține cunoștințe despre stocarea datelor, extragerea datelor și tehnicile de modelare statistică

    • Gdańsk, Polonia

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Masterul în analiză economică oferă candidaților cunoștințe aprofundate în domeniul macro și microeconomiei, finanțelor și contabilității și oferă o gamă extinsă de metode cantitative care să permită efectuarea de analize eficiente în domenii care stau la baza luării deciziilor, atât în domeniul întreprinderi şi instituţii financiare specializate.

    • Glasgow, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Acest curs de învățare la distanță se concentrează pe aplicarea metodelor analitice avansate la problemele de afaceri pentru a ajuta managerii să ia decizii mai bune.