MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Analiză de afaceri în Canada 2020

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Studiile de analiză a afacerilor constau din învățarea modului de utilizare a datelor și statisticilor pentru a răspunde la întrebări legate de afaceri și pentru a lua decizii solide bazate pe concluziile acestora. Aceasta este o disciplină bazată pe realitate și poate include diferite tipuri de analize statistice.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Programe de Masterat în Științe de Top în Analiză de afaceri în Canada 2020

2 Rezultate din Analiză de afaceri, Canada Filter

Master în analiza datelor mari: modelare aplicată și metode cantitative

Trent University
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
16 luni
Engleză
Campus

Trent este una dintre primele universități din Canada care lucrează pentru a umple golul de instruire pentru profesioniștii din domeniul științei datelor. Veți fi pregătiți în ...

Citeste mai mult

Master în analiza financiară: modelare aplicată și metode cantitative

Trent University
MSc
Sept 2020
<
12 luni
Engleză
Campus

Concentrați-vă pe teoriile și tehnicile de analiză financiară pe măsură ce vă pregătiți pentru o carieră în analiza capitalului propriu, prognoză financiară, bancare de invest ...

Citeste mai mult