MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Agrobusiness în Olanda 2020/2021

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Un grad agrobusiness este axat pe predarea elevilor teme de afaceri, cum ar fi marketing, management și finanțe, astfel cum acestea se referă la sectorul agricol. Acest tip de grad poate permite un accent pe diferite domenii ale industriei, cum ar fi distribuția sau managementul fermei.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Masterat în Științe de Top în Agrobusiness în Olanda 2020/2021

2 Rezultate din Agrobusiness, Ţările de Jos Filter

Managementul lanțului de producție agricolă (MSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
MSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Sunteți un profesionist în horticultură la mijlocul carierei, profesioniști în domeniul creșterii animalelor sau forestier, care are sarcina de a spori eficiența, de a control ...

Citeste mai mult

Gestionarea inovatoare a lanțului de produse lactate (MSC)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Master Inovative Dairy Chain Management de la Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences se concentrează pe lanțul internațional de lactate de la iarbă la sticlă. Abs ...

Citeste mai mult