282 MSc Programe în Afaceri 2024

MSc Programe în Afaceri 2024Filter
    • Washington, Statele Unite ale Americii

    Part time

    16 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Avansați într-o lume bazată pe date, cu un program de master care reunește analize de vârf și abilități critice de afaceri. Câștigă-ți MS în Business Analytics online în 16 luni la McDonough School of Business de la Universitatea Georgetown, clasat pe primele 15 școli de afaceri din America de Nord. La absolvire, veți fi pregătiți pentru o serie de cariere în analiza datelor de afaceri și veți putea aborda probleme complexe din lumea reală cu cele mai noi instrumente de gestionare a datelor și modele de bune practici.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Cursul Master Analysis Business and Strategic Management se concentrează pe probleme reale de management internațional și cum să le rezolvi. Un element cheie al cursului este proiectul nostru unic orientat către clienți, care vă permite să vă puneți în practică învățarea.

    • Scranton, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Prin intermediul masteratului online al științei în Business Analytics al Universității Scranton, veți dezvolta un set de instrumente de abilități eficiente de rezolvare a problemelor bazate pe date. Pe măsură ce progresați prin program, veți învăța cum să optimizați procesele de afaceri cu soluții analitice descriptive, predictive și prescriptive. Aflați mai multe despre programul flexibil, complet online și acreditat de AASCB astăzi.

    • Online

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Serviciile de administrare a bazelor de date, business intelligence și raportare sunt aici pentru a rămâne datorită naturii lor orientate spre viitor. Masterul online în Business Intelligence oferă o înțelegere completă a business intelligence cu opțiuni pentru cunoștințe aprofundate și vă permite să vă asumați responsabilitatea în procesarea, stocarea și vizualizarea datelor companiilor. Vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă crea o carieră de succes în sector și, cu o bursă de până la 80%, este accesibil tuturor.

    • Kowloon Tong, Hong Kong

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master of Science în datele de analiză și economie de afaceri este gandit concepute pentru a servi cererea tot mai mare de talente în domeniul de analiză a datelor și economie de afaceri în Hong Kong și în alte părți ale lumii. Este un program de un an full-time, care oferă studenților cu o pregătire solidă în analiza economică de afaceri și analiza datelor. Elevii care sunt interesați să devină profesioniști în domeniul analizei și strategi de date sunt bineveniți să se aplice.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Oferit de Școala de Afaceri Kogod, programul Analytics (MS) oferă elevilor posibilitatea de a obține cunoștințe și competențe pentru a ajuta organizațiile să ia decizii și să rezolve probleme pe baza datelor. Analiza este despre extragerea sensului din date și acest program îi instruiește pe studenți să facă acest lucru pentru a răspunde la întrebări specifice de afaceri și pentru a lua decizii solide. La finalizarea programului, studenții au cunoștințele necesare pentru a formula întrebări de afaceri la care se poate răspunde cu date; identifică, dobândește și pregătește datele necesare pentru analiză; selectați cele mai adecvate metode și instrumente pentru analiză; să dezvolte modele adecvate de analiză descriptivă, predictivă și prescriptivă; și să ofere concluzii concise ca răspuns la întrebarea de afaceri. Studenții care finalizează cu succes Analytics (MS) sunt pregătiți să lucreze ca manageri analitici sau consultanți pricepuți.

    • Louisville, Statele Unite ale Americii

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    STEM Master of Science in Business Analytics (MSBA) este un program accelerat, de 12 luni, cu o structură bazată pe echipă, care creează un mediu de învățare bogat și divers. Elevii lucrează atât în echipă, cât și independent pentru a finaliza cursurile. Acest program va acoperi subiecte legate de Business Analytics, Business Intelligence și International Business Administration.

    • Halifax Regional Municipality, Canada

    La zi

    16 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în științe în afaceri de la Dalhousie's Rowe School of Business este un program de teză de absolvire orientat spre cercetare. Este un program riguros care se desfășoară pe patru semestre cu normă întreagă și vă oferă oportunități îmbunătățite de a intra într-un program de doctorat în administrarea afacerilor sau de a vă stimula cariera în industrie cu abilități în cercetarea academică. Studenții își dezvoltă abilitățile prin cursuri în domeniul lor de specializare și prin redactarea unei teze.

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master of Science în știința datelor (MSDS) este un full-time, un program de un an găzduit la USF centrul orasului San Francisco campus. Programul de 35 de unități oferă un curriculum modern, orientat către surse deschise, destinat studenților care caută expertiza tehnică necesară pentru a deveni cercetători de date și analiști, precum și abilitățile de afaceri pentru a aplica aceste cunoștințe în mod eficient și strategic.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul vă va pregăti pe deplin pentru următoarea etapă din carieră. Veți lucra în grupuri multidisciplinare pe proiecte de date mari și analize de date, veți dezvolta proiecte de analiză de date folosind Python și R, veți proiecta proiecte de date mari și date, inclusiv Spark și AWS și veți obține o înțelegere specializată a modului în care sunt utilizate datele mari și datele de analiză în finanțe, marketing și retail.

    • Paphos, Cipru

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de Master of Science in Business Analytics (MSBA) pregătește studenții cu cunoștințe, instrumente și abilități pentru a analiza datele mari, pentru a lua decizii de afaceri eficiente, pentru a îmbunătăți performanța, a crea valoare comună și a permite transformarea digitală de la organizații de bază la cele inteligente. Absolvenții programului vor învăța diferitele procese de analiză a datelor de la gestionarea, modelarea, analizarea, vizualizarea și recomandarea de soluții la provocările din diferite domenii.

    • Bremen, Germania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Cursul de 2 ani M.Sc. programul „Știința datelor pentru societate și afaceri (DSSB)“ este un program destinat studenților la științele sociale și de afaceri care urmărește să devină experți în știința datelor în domeniile lor. Programul se adresează, de asemenea, studenților din domeniul sănătății, științelor mediului sau umaniste, urmărind extinderea în managementul datelor mari. Programul cu adevărat multidisciplinar combină o ofertă largă de cursuri din mai multe discipline de științe sociale și non-sociale cu 4 piste elective: Pista societății; Track de afaceri; Sănătate și urmărirea mediului; Data Science Track.

    • Potsdam, Germania
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Noile valuri de inovații în jurul serviciilor analitice au avut un impact semnificativ asupra afacerilor și tehnologiei în ultimii ani. În acest program de master, veți învăța toate abilitățile relevante de știință a datelor care sunt solicitate în toate industriile de pe piața muncii de astăzi. Prelegerile noastre acoperă metodele relevante în analiza datelor și învățarea automată, cum ar fi metodele de grupare, modelarea predictivă și învățarea profundă. Prelegerile despre ingineria datelor și cloud computing se concentrează pe aceste aspecte. Aplicarea practică a analizei datelor pentru deciziile de afaceri și apariția de noi domenii de afaceri prin intermediul datelor și al digitizării reprezintă un alt obiectiv central în timpul cursului.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master of Science (MSc) în Business Analytics este extrem de practic, oferind experiență practică și aplicații din lumea reală pentru a se asigura că studenții își pot aplica imediat abilitățile la locul de muncă. Bucurați-vă de o gamă largă de evenimente și activități care depășesc sala de clasă, participând la evenimente din industrie, ateliere și activități sociale și culturale, toate în vibrantul oraș Barcelona!

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Creșterea volumului, varietății și vitezei datelor creează oportunități pentru companii de a îmbunătăți procesul decizional și de a dezvolta noi produse și servicii bazate pe date. MSc Business Analytics a fost dezvoltat pentru a satisface cererea de profesioniști calificați, care posedă expertiza necesară pentru a realiza soluții de analiză de afaceri end-to-end și sunt echipate pentru a utiliza datele în scopuri de luare a deciziilor de afaceri.