MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Afaceri 2020 în Statele Unite ale Winston-Salem în Statele Unite ale Americii

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Winston-Salem este situat în statul Carolina de Nord și este un oras pe locul al cincilea în stat. Ea a fost menționată ca "Orașul Artelor și Inovații" datorate pentru dedicarea sa de arte plastice, cu un teatru mare și centru tehnologic în loc de aceasta. Acesta este acasa, la un număr de universități și institute de învățământ superior facilitarea oportunităților în diferite profesii.

Solicită Informații Programe de MSc în Afaceri în Statele Unite ale Winston-Salem în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Afaceri, Winston-Salem Filter

Master în Business Analytics

Wake Forest University - School of Business
MSc
<
Normă întreagă
<
10&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus
Online

Wake Forest Master of Science in Business Analytics (MSBA) este proiectat de către facultatea noastră cu aportul partenerilor noștri corporativi pentru a ne asigura că furniză ...

Citeste mai mult