54 MSc Programe în Afaceri în Regatul Unit for 2024

MSc Programe în Afaceri în Regatul Unit for 2024Filter
    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Cursul Master Analysis Business and Strategic Management se concentrează pe probleme reale de management internațional și cum să le rezolvi. Un element cheie al cursului este proiectul nostru unic orientat către clienți, care vă permite să vă puneți în practică învățarea.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Creșterea volumului, varietății și vitezei datelor creează oportunități pentru companii de a îmbunătăți procesul decizional și de a dezvolta noi produse și servicii bazate pe date. MSc Business Analytics a fost dezvoltat pentru a satisface cererea de profesioniști calificați, care posedă expertiza necesară pentru a realiza soluții de analiză de afaceri end-to-end și sunt echipate pentru a utiliza datele în scopuri de luare a deciziilor de afaceri.

    • Online United Kingdom

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Acest 100% online și part-time Master of Business Management (MBM) este conceput pentru a dota absolvenții cu o înțelegere aprofundată a conceptelor și tehnicilor moderne de management. Veți câștiga încredere în domeniile strategice, inclusiv luarea deciziilor financiare, conducerea în practică și gestionarea între culturi. Masterul nostru online de management al afacerilor (MBM) se concentrează pe domeniile cheie ale leadershipului, finanțelor și marketingului. Veți fi provocat să vă aplicați înțelegerea subiectelor și problemelor contemporane în lumea corporativă. Veți explora concepte și idei de bază în cadrul afacerii și managementului și puteți personaliza în continuare cursul pentru a se potrivi intereselor dvs. prin module opționale. La finalizarea acestui program, veți fi pregătit să faceți față provocărilor de a gestiona și a lucra într-o varietate de organizații de pe tot globul.

    • Online

    Part time

    27 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obțineți un avantaj competitiv în cariera dvs. prin dezvoltarea abilităților de management al afacerilor și de analiză a datelor tehnice necesare pentru a obține rezultate strategice pentru compania dvs. cu cursul online MSc Business Analytics de la Universitatea din Bath. Livrat de Bath School of Management, acreditat de EQUIS și AMBA, acest curs oferă acces la experți din industrie și de formare care sunt de neprețuit pentru gestionarea practică a datelor, extragerea datelor și pregătirea analizei datelor. Aceasta include accesul la software de ultimă oră și instrumente analitice prin parteneriatul Universității din Bath cu IBM.

    • Online

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Ești pregătit să devii un lider în managementul schimbării cu o abordare digitală? Revoluția digitală a creat un mediu de afaceri care se schimbă rapid, se extinde și se adaptează. Ai putea conduce o afacere care să călătorească pe valurile transformării digitale? Ați putea gestiona tranziția către un mediu de lucru agil, deoarece normele de lucru continuă să se schimbe? Dacă da, MSc nostru în transformare digitală a afacerilor este pentru tine. În timpul acestui curs, veți dezvolta abilități de management strategic, care sunt foarte căutate în spațiul digital – de la managementul lanțului de aprovizionare digital la analiza „big data”, la gestionarea tehnologiilor bazate pe cloud.

    • Sheffield, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Dezvoltați abilități în tehnologiile de date mari, analiză și software standard din industrie pentru a lucra în fruntea acestei industrii în expansiune rapidă. Învață să folosești software-ul lider în industrie, inclusiv SAS, R, Python și ecosistemul Apache Hadoop Obține cunoștințe despre stocarea datelor, extragerea datelor și tehnicile de modelare statistică

    • Glasgow, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Studiind un Master în Afaceri și Management la Strathclyde Business School, veți învăța la o organizație academică de pionier, de renume internațional, care modelează și dezvoltă mintea de afaceri de mâine.

    • Egham, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Business Analytics se află în centrul setului de abilități digitale moderne, interpretând datele care modelează luarea deciziilor unei organizații. Odată cu influența tot mai mare a datelor asupra operațiunilor unei afaceri, combinarea înțelegerii științei datelor cu o disciplină de subiect poate oferi un avantaj semnificativ de angajare.

    • Dundee, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    • Brighton, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Îmbunătățiți studiul afacerilor internaționale cu o bază solidă în teoria economică care explică comportamentul afacerilor atât la nivelul firmei, cât și în cadrul macroeconomiei globale.

    • Birmingham, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Lansați-vă cariera globală ca analist de afaceri rezolvând probleme din viața reală pentru organizațiile din întreaga lume.

    • Edinburgh, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Aceasta este epoca Big Data. Organizațiile dețin mai multe informații despre mediile lor de afaceri decât oricând. Din ce în ce mai mult, aceste organizații recunosc rolul datelor în obținerea de informații și în depășirea concurenților. Ca urmare, există o cerere tot mai mare de angajați și manageri care au abilități analitice și pot lua decizii informate care pot conduce la succesul organizațional.

    • Lincoln, Regatul Unit

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cursul își propune să ofere studenților posibilitatea de a analiza mediul dinamic actual în contextul teoriei și cercetării contemporane adecvate. Cu niveluri adecvate de sofisticare, ei pot dezvolta instrumentele și cadrele pentru a analiza problemele. Prin acest proces, elevii pot dobândi abilități care le vor permite mai bine să exploreze și să analizeze noi probleme pe măsură ce apar.

    • South Kensington, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Odată cu apariția noilor tehnologii, cum ar fi inteligența artificială și învățarea automată, capacitatea de a analiza și interpreta seturi de date complexe este crucială pentru viitorii lideri de afaceri. MSc în Business Analytics vă va dota cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai bazată pe date. Veți dezvolta cunoștințe aprofundate atât despre analiza predictivă, cât și despre prescriptivă, fiind, de asemenea, expus la multe aplicații de afaceri din lumea reală și veți învăța cum să valorificați „datele mari” pentru a îmbunătăți performanța afacerii.

    • Guildford, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Inteligență artificială, învățare automată și decizii privind puterea științifică în afaceri. Veți obține informații bazate pe date și veți optimiza întreprinderile folosind analize descriptive, predictive și prescriptive.