MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Afaceri 2020 în Statele Unite ale Dublin în Irlanda

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Irlanda este o insula de nord-vest a Europei continentale. Acesta este insula treilea cel mai mare din Europa și insula XX-cea mai mare de pe Pamant. La est ei este mai mare insula a Marii Britanii, de care este separat de Marea Irlandei.

Dublin, care este din provincia Leinster, este un centru modern de instituții de învățământ, care sunt renumite pentru o educație de calitate. Acest oraș are o mare importanță culturală. Acesta oferă trei universități majore pentru solicitanții de învățământ: Universitatea din Dublin, Universitatea Națională din Irlanda și Dublin City University.

Solicită Informații Programe de MSc în Afaceri în Statele Unite ale Dublin în Irlanda 2020

1 Rezultate din Afaceri, Dublin Filter

Master în Management (business)

Dublin City University
MSc
<
La zi
Engleză
Campus

Acest masterat este cel mai important programul de absolvent de acest gen în Irlanda. Master în Management (Business), este conceput pentru persoanele care nu au o diplomă de ...

Citeste mai mult