MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Afaceri 2020 în Statele Unite ale Dublin în Irlanda

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Irlanda este o insula de nord-vest a Europei continentale. Acesta este insula treilea cel mai mare din Europa și insula XX-cea mai mare de pe Pamant. La est ei este mai mare insula a Marii Britanii, de care este separat de Marea Irlandei.

Dublin, care este din provincia Leinster, este un centru modern de instituții de învățământ, care sunt renumite pentru o educație de calitate. Acest oraș are o mare importanță culturală. Acesta oferă trei universități majore pentru solicitanții de învățământ: Universitatea din Dublin, Universitatea Națională din Irlanda și Dublin City University.

Solicită Informații Programe de MSc în Afaceri în Statele Unite ale Dublin în Irlanda 2020

2 Rezultate din Afaceri, Dublin Filter

Master în Management (business)

Dublin City University
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest masterat este cel mai important programul de absolvent de acest gen în Irlanda. Master în Management (Business), este conceput pentru persoanele care nu au o diplomă de ...

Citeste mai mult

Extended MSc International Business with Data Analytics with Advanced Practice

Ulster Univeristy
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
24 luni
Engleză
Campus

The Extended MSc International Business with Data Analytics with Advanced Practice integrates the Graduate Certificate programme to allow entry for students with equivalent to ...

Citeste mai mult