MASTERSTUDIES

Vizualizează 2 Programe de MSc în Afaceri de divertisment

O diplomă de master cuprinde mai multe teme, și de multe ori, educația se extinde dincolo de pereții clasei. Studenții sunt, de obicei implicați în proiecte practice, care vor dezvolta hands-on abilități, ceea ce face mai competitive locuri de muncă.

Ce este un Master în divertisment de afaceri? Acest grad va deschide, de obicei, lumea a comunităților de divertisment și de afaceri, astfel încât studenții să poată crește abilitățile lor de comunicare și să învețe cum funcționează industria. Elevii vor explora, în general, drept divertisment, marketing și management de brand, precum și analiza situația financiară. Ca un antreprenor viitor, un student învață de obicei pentru a aduce pasiunea lor, de conducere și creativitatea în toate proiectele și munca în echipă. Prin studii de caz și cercetări, studenții pot înțelege ceea ce face o afacere de succes.

Cu o Master în divertisment de afaceri, absolvenții au acces la lideri din industrie, care pot mentor si informa; invitați pot împărtăși experiențele lor directe și lecții învățate. Având o mai bună cunoaștere a modului de a depăși provocările și modelele dovedite de succes in divertisment, deținătorii de gradul pot fi poziționate pentru a găsi cele mai bune oportunități de locuri de muncă.

Acest grad durează aproximativ un an pentru a finaliza, făcându-l mai accesibil decât multe programe de master de doi ani. Cost va varia în funcție de școală, cu toate acestea, astfel încât să fie sigur de a face unele de cercetare înainte de a începe aplicarea.

Absolvenți cu acest grad au găsit locuri de muncă în calitate de specialiști în relații publice, producători, directori de marketing și publiciști. Mulți alege, de asemenea să fie implicat în TV sau un film, piese de teatru sau concerte de muzică, în timp ce altele se găsesc responsabil pentru păstrarea unui buget de film pe pistă în timpul filmării sau de supraveghere a personalului mass-media, care a crea jocuri și site-uri pentru a ne asigura că respectă termenele.De multe ori, absolvenți intra în afaceri de muzică, de asemenea.

Când aveți pasiune în industria de divertisment și sunt gata de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de management în acest domeniu, începe cercetarea opțiunile de învățământ. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Afaceri de divertisment Filter

Master of Science in Business Entertainment

Full Sail University
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Engleză
Campus
Online

Full Sail University Business Entertainment Programul de grad de știință este o explorare avansată a abilităților specifice de afaceri și management necesare pentru a excela ș ...

Citeste mai mult

MS în Sport și Managementul Afacerilor

Manhattanville College School of Business
MSc
<
18 luni
Engleză
Campus

Programul MS Sport pentru afaceri și divertisment pregătește studenții pentru o carieră interesantă în industria sportivă. Desigur, avem echipele noastre preferate și sportul, ...

Citeste mai mult