MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Afaceri internaționale 2020 în Statele Unite ale carenă în Marea Britanie

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

Afacerile internaționale reprezintă un domeniu academic ce îi pregătește pe studenți pentru munca pe piața mondială. Cursurile includ de obicei subiecte precum fabricația în străinătate, antreprenoriat, probleme eco-culturale, managment și operațiuni. Cursurile pot fi urmate ca parte dintr-un program de afaceri sau pentru a sprijini un alt domeniu de studiu.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Hull, sau oficial Kingston upon Hull, a fost singurul domeniu în Marea Britanie cu crema (nu roșu) cabine telefonice. Nu e singurul lucru Hull este cunoscut pentru - există, de asemenea, cinci instituții de învățământ superior.

Solicită Informații Programe de MSc în Afaceri internaționale în Statele Unite ale carenă în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Afaceri internaționale, carenă Filter

Master Afaceri Internaţionale

Hull University Business School
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Campus

Acest program de Master International Business evidenţiază principalele provocări cu care se confruntă atunci când funcţionează la un nivel internaţional şi are drept scop de ...

Citeste mai mult